*şiker* Yeni Üye Üye 2 Şubat 2009 #11 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? ben miydim seni çalan hırsıız
esra Yeni Üye Üye 3 Şubat 2009 #12 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? Hırsızın yuvalarını anlatır Oryantal kum taneleri Küreğin bulaşır İpeğin yumuşaklığına Yüreğin küreğin şıklığına Biliyorsun sensiz İki elim kandadır şimdi
Cevap: son kelimesini al başa koy ??? Hırsızın yuvalarını anlatır Oryantal kum taneleri Küreğin bulaşır İpeğin yumuşaklığına Yüreğin küreğin şıklığına Biliyorsun sensiz İki elim kandadır şimdi
*şiker* Yeni Üye Üye 3 Şubat 2009 #13 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? şimdi geliyorum sana doğru annem
karçiçeği Yeni Üye Üye 3 Şubat 2009 #14 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? Annem yine çok yalnızım🙁
*şiker* Yeni Üye Üye 3 Şubat 2009 #15 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? yalnızlık paylaşılmaz.......
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Şubat 2009 #16 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? paylaşamam ben yanlızlığımı kimseyle
kaprisli Yeni Üye Üye 4 Şubat 2009 #17 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? kimseler görmesin kimseler bilmesin benimle yaşasın ölsün bu sevda...
Cevap: son kelimesini al başa koy ??? kimseler görmesin kimseler bilmesin benimle yaşasın ölsün bu sevda...
*şiker* Yeni Üye Üye 4 Şubat 2009 #18 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? sevdan gitmekle bitmiyoor