MEÇHUL Daimi Üye Üye 27 Ocak 2009 #1 son kelimesini al başa koy ??? canım arkadaşlarım oyun çok basit öncelikle örnek vereyimm örnek:mesela ben diyorumki canım çok sıkıldı alttaki arkadaşta sıkıldım artık hayattan diyor sonraki hayat çok acımasız ... işte böyle bu örnekti ben başlıyorummm şimdii... kim bu gözlerindeki yabancı
canım arkadaşlarım oyun çok basit öncelikle örnek vereyimm örnek:mesela ben diyorumki canım çok sıkıldı alttaki arkadaşta sıkıldım artık hayattan diyor sonraki hayat çok acımasız ... işte böyle bu örnekti ben başlıyorummm şimdii... kim bu gözlerindeki yabancı
MEÇHUL Daimi Üye Üye 27 Ocak 2009 #3 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? dünya bir yana oğlum bir yana
*şiker* Yeni Üye Üye 27 Ocak 2009 #4 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? yana yana kavruldum aşkından
kaprisli Yeni Üye Üye 27 Ocak 2009 #6 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? ne demek istiyosun sen şimdi
MEÇHUL Daimi Üye Üye 27 Ocak 2009 #7 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler:laugh:
*şiker* Yeni Üye Üye 28 Ocak 2009 #8 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? verdiin bana hayırsıız bakışlarını
aylin35 Yeni Üye Üye 1 Şubat 2009 #9 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? Bakışların içimi acıtan bir kor
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 2 Şubat 2009 #10 Cevap: son kelimesini al başa koy ??? kor ateslerde yaktın beni.........