Aramızaa tekrar hoş geldinn ablam... Gerçekten çok zor durumdayım sözleyeceklerine ihtiyacım var 🙁
erkek arkadaşımla 8aya yakın bi süre çıktık bu süre içinde bana sevmenin ve sevilmenin ne demek olduğunu benimle anladığını, benimle evlenmek istidiğini söledi... ayrılmamızdan bi süre önce bana çok uzak davrandı ve sonunda artık bi ilişkiden çok sıkıldığını ,bulunduğu şehirden sıkıldığını,yanlız kalmak,kafasını dinlemek istediğini söledi, bende bunun üzerine ayrıldım fakat benden ayrıldığı 2.gün başkasıyla çıktığını öğrendim sonra ondanda ayrılıp bi başkasıyla çıktı...Bu süre iiçinde daha bi çok olay oldu(aslında beni hiç semediğini,bidaha asla birlikte olamıycamızı ve benden nefret ettiğini söyledi..)Artık öle hale geldimkii acaba yakın arkadaşımdan hoşlanıp ona yakın olmak için yada bişekilde onu kıskandıırmaya çalışmak içinmi benimle olmayı seçti diye düşünür oldum!Bide aynı sınıftaydıkk ve ayrıldıktan sonrada birbirimiizi görüyoduk o zamanlar daha zor oluyodu. Ben şuan okulumu bitirdim ve trabzona döndüm fakat o dönemini uzattığı için hala orda......Biz ayrılalı şuan 1 sene oldu fakat onu hala unutamadım . hala dayanamayıp msj aıyorumm,oda sanki bekliomuş gibi hemen cevap atıyor ama kısa kısa ve sanki bana sinirliymiş gibi cevaplar bunlar... Hayatında şuan başka biri var okula ziyarete gittiğimdede gördüm onları zaten.Hayatnın mutluluğunu yakaladığını , çok mutlu oldğunu ve bu mutluluğu elinden kaçırmak istemediğini söylüyor fakat benim içimden nedense inanmak gelmiyo, sanki nederse desin beni unutamamış gibi geliyo bana, bilmiyorum belkide böyle olmasını istediğim içindirr.Ondan vazgeçmelimiyim yoksa sonuna kadar beklemelimiyim bilmiyorum,aylardır belki döner diye beklemekten başka bişey yapaamıorum, ya hayatıma birimi aldığıımda gelirse , dönerse diye düşünmekten kendimi alamıorum.Bu günlerdede acaba en yakın kız arkadaşımdanmı hoşlanıyo diye düşünmekten yine alamıyorum kendimiiii .Bana geri döner mi, bana karşı gerçek düşüncesi ne hiç bi şekilde bilemiyorum..Ne yapmam gerektiğini de hiç bilmiyorum.Bide O benim ilk aşık olduğum erkek ve ben hayatımda sadece o olsun istiyorum....Beni gerçekten sevmiyo olduğunu bilsem vazgeçmeye çalışıcam.Gerçekten akıll vermene çok ihtiyacım var ablam. Benim için bi açılım yapabilirmisin 🙁 olumsuzda olsa söyleyeceğin şeylere şuan çok ihtiyacım var.Kusura bakma başını ağrıttım belki ama bi çıkışş yolu arıyorum 🙁 Şimdiden çok tşk ederim
O : 18 Mart 1988 doğumlu balık burcu
Ben : 16 Ocak 1987 doğumluyum ve oğlak burcuyum