LAMİYA Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #11 seerose' Alıntı: Canim bugun beni de ekle ben de bir tane okudum insallah Allah kabul eder,bu arada sana bir oneri sunayim,bu konuyu dert kosesine tasisan daha cok okuyan olur sanirim,burada bulmak biraz zor. Genişletmek için tıkla ... canım sendende allah razı olsun ama sanki din bölümüne daha uygun geldi bakalım isteyen okur okuyandan da okumayandanda allah razı olsun
seerose' Alıntı: Canim bugun beni de ekle ben de bir tane okudum insallah Allah kabul eder,bu arada sana bir oneri sunayim,bu konuyu dert kosesine tasisan daha cok okuyan olur sanirim,burada bulmak biraz zor. Genişletmek için tıkla ... canım sendende allah razı olsun ama sanki din bölümüne daha uygun geldi bakalım isteyen okur okuyandan da okumayandanda allah razı olsun
LAMİYA Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #12 edalı geline.... canım senden allah razı olsun çok hoşuma gitti burdan edalı geline çok teşekkür ederim o benim için yasin dağıttı inan çok sevaba girdin canım
edalı geline.... canım senden allah razı olsun çok hoşuma gitti burdan edalı geline çok teşekkür ederim o benim için yasin dağıttı inan çok sevaba girdin canım
juju Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #14 okuyum canım ne demek bu akşam okuyucam bitincede yazıyımmı canım
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #16 Lamiya canım ben ablamada söyledim oda okudu toplam 6 yasin oldu bizimkileride ekle listeye Allah kabul etsin
Lamiya canım ben ablamada söyledim oda okudu toplam 6 yasin oldu bizimkileride ekle listeye Allah kabul etsin
LAMİYA Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #17 PaSikA' Alıntı: Lamiya canım ben ablamada söyledim oda okudu toplam 6 yasin oldu bizimkileride ekle listeye Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... ekledim yaaa allah razı olsun sağolun
PaSikA' Alıntı: Lamiya canım ben ablamada söyledim oda okudu toplam 6 yasin oldu bizimkileride ekle listeye Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... ekledim yaaa allah razı olsun sağolun
LAMİYA Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #18 juju' Alıntı: okuyum canım ne demek bu akşam okuyucam bitincede yazıyımmı canım Genişletmek için tıkla ... siyah melek' Alıntı: canım bende hemen okuyorum benide saymaya başla olurmu Genişletmek için tıkla ... sizdende allah razı olsun sayıyorum canım
juju' Alıntı: okuyum canım ne demek bu akşam okuyucam bitincede yazıyımmı canım Genişletmek için tıkla ... siyah melek' Alıntı: canım bende hemen okuyorum benide saymaya başla olurmu Genişletmek için tıkla ... sizdende allah razı olsun sayıyorum canım
LAMİYA Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #20 juju' Alıntı: okuyum canım ne demek bu akşam okuyucam bitincede yazıyımmı canım Genişletmek için tıkla ... siyah melek' Alıntı: canım bende hemen okuyorum benide saymaya başla olurmu Genişletmek için tıkla ... selzeh' Alıntı: canım Lamiya hemen okuyorum tatlım okuyunca yazıcam sana Genişletmek için tıkla ... sağol canım saydım senide
juju' Alıntı: okuyum canım ne demek bu akşam okuyucam bitincede yazıyımmı canım Genişletmek için tıkla ... siyah melek' Alıntı: canım bende hemen okuyorum benide saymaya başla olurmu Genişletmek için tıkla ... selzeh' Alıntı: canım Lamiya hemen okuyorum tatlım okuyunca yazıcam sana Genişletmek için tıkla ... sağol canım saydım senide