Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım egerkı okuyabılırım dersen 150 tane al canım bu hafta bıtırmek ıstıyorum ınsallah egerkı okursan bana haber ver canım 150 tane okudum bıttı dıye ona göre sayı eklıyorum sayı önemlı çok bılıyosun yanlıslık yapmayayım yanı tamam tatlım çok sagol
tekrar tekrar teşekkür ederim arkadaşlarım
bana yaptığınız dualarınız için salat-ı tefriciye yi sizin sayenızde tamamladım rabbiim benimle birlikte sizinde muradınızı versin inşallah allah hepinizden razı olsun
Arkadaşlar sizlerden bir ricam var ben dün aksam ıtıbarı ıle salat-ı tefriciye okumaya nıyet ettım ve basladım 4444 defa okunacak sızlerde bana yardımcı olabılırmısınız benım için sızlerde gönlünüzden geçtıgı kadar okuyabılırmısınız lütfen cevaplarınızı beklıyorum şimdiden çok teşekkürler
Arkadaşlar sizlerden bir ricam var ben dün aksam ıtıbarı ıle salat-ı tefriciye okumaya nıyet ettım ve basladım 4444 defa okunacak sızlerde bana yardımcı olabılırmısınız benım için sızlerde gönlünüzden geçtıgı kadar okuyabılırmısınız lütfen cevaplarınızı beklıyorum şimdiden çok teşekkürler