MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #11 Cevap: siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini emeğine sağlık tatlımm çok beğendimm
ASİ MELEK Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #12 Cevap: siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini ahhhh ne güzle bir hikayedirr oo biliyordum birkez daha okumus oldum yüreğine sağlık canımm
Cevap: siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini ahhhh ne güzle bir hikayedirr oo biliyordum birkez daha okumus oldum yüreğine sağlık canımm
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #13 Cevap: siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini çok güzel ve etkileyici .. emeğine sağlık yüreğine sağlık🙂
Cevap: siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini çok güzel ve etkileyici .. emeğine sağlık yüreğine sağlık🙂
juju Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #14 Cevap: siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini hikayesini bilmiyodum ondanmış demekki kardelen kadar cesaretin yoksa aşık olma demişler anlamıda güzelmiş paylaşımın için saol
Cevap: siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini hikayesini bilmiyodum ondanmış demekki kardelen kadar cesaretin yoksa aşık olma demişler anlamıda güzelmiş paylaşımın için saol