esennruzgar Yeni Üye Üye 28 Kasım 2011 #761 heyyy maşallah bizeee 76 sayfa olmuşuz ne cenemiz var hee
niers Yeni Üye Üye 28 Kasım 2011 #763 Kafa' Alıntı: hoşgeldin şeker Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk şekerim 🙂
aşkkelebeği Hamiş Melek 28 Kasım 2011 #764 Kafa' Alıntı: heeee kocan öpse gıdık olmazsın ama Genişletmek için tıkla ... yok kafacım sorma ben cok gıdık alırımeşim diyor sesız ol bazen 🙂)belıme dokunsa gıdklanıyom ya
Kafa' Alıntı: heeee kocan öpse gıdık olmazsın ama Genişletmek için tıkla ... yok kafacım sorma ben cok gıdık alırımeşim diyor sesız ol bazen 🙂)belıme dokunsa gıdklanıyom ya
Kafa Hamiş Melek 28 Kasım 2011 #766 esennruzgar' Alıntı: benim memleketim dimii tahmin edebilirum hangi fabrika 😀 Genişletmek için tıkla ... tatalım tam ismini söylemiyim ama koç'un bir fabrikası 🙂
esennruzgar' Alıntı: benim memleketim dimii tahmin edebilirum hangi fabrika 😀 Genişletmek için tıkla ... tatalım tam ismini söylemiyim ama koç'un bir fabrikası 🙂
niers Yeni Üye Üye 28 Kasım 2011 #767 ŞIPIDIK' Alıntı: Hoşgeldin. gelmeyen üç kişi kaldı. birini otomatik eledim firmalarla uğraştığın için 😀 sin misin 😀 Genişletmek için tıkla ... Ben son gelinim datlummm kafa saolsun mail attıda gelebildimm 😛
ŞIPIDIK' Alıntı: Hoşgeldin. gelmeyen üç kişi kaldı. birini otomatik eledim firmalarla uğraştığın için 😀 sin misin 😀 Genişletmek için tıkla ... Ben son gelinim datlummm kafa saolsun mail attıda gelebildimm 😛
Kafa Hamiş Melek 28 Kasım 2011 #768 neyse hadi aifyet olsun kızlar.. esencim gelince söylerim özelden merak ettiysen ama tahminini burdan yazma şekerim tamam
neyse hadi aifyet olsun kızlar.. esencim gelince söylerim özelden merak ettiysen ama tahminini burdan yazma şekerim tamam
niers Yeni Üye Üye 28 Kasım 2011 #769 Ay ben şu profil resmini bir tülü değiştiremedim heee sinir oldummm pehh
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Kasım 2011 #770 aşkkelebeği' Alıntı: kızlar ben yemege gıdıp gelecegm çiklet nerden temen edebılrız dedım gormedn bndeıstıom Genişletmek için tıkla ... aşkkelebeği bilmem ne iç giyimdi ama unuttum ya..yarın yazarım kusum.. Kafa' Alıntı: hayır canım ben devletteyim eşimde fabrikada çalışıyor..ama oda devlet gibi sayılır çünkü büyük fabrikada çalışıyor.. Genişletmek için tıkla ... aklıma mercedes geldi..bende orada yapmıstım stajımı
aşkkelebeği' Alıntı: kızlar ben yemege gıdıp gelecegm çiklet nerden temen edebılrız dedım gormedn bndeıstıom Genişletmek için tıkla ... aşkkelebeği bilmem ne iç giyimdi ama unuttum ya..yarın yazarım kusum.. Kafa' Alıntı: hayır canım ben devletteyim eşimde fabrikada çalışıyor..ama oda devlet gibi sayılır çünkü büyük fabrikada çalışıyor.. Genişletmek için tıkla ... aklıma mercedes geldi..bende orada yapmıstım stajımı