Likapam Paylaşımcı Melek 13 Haziran 2019 #38.891 Mügü' Alıntı: kızlar kızımı evlenirdik çok şükür ya yazmayı unutum @Likapam Genişletmek için tıkla ... Kız sen kaç yaşındasın ki kızını evlendiriyon bu arada kızına mutluluklar
Mügü' Alıntı: kızlar kızımı evlenirdik çok şükür ya yazmayı unutum @Likapam Genişletmek için tıkla ... Kız sen kaç yaşındasın ki kızını evlendiriyon bu arada kızına mutluluklar
M Mügü Paylaşımcı Melek 13 Haziran 2019 #38.892 Likapam' Alıntı: Kız sen kaç yaşındasın ki kızını evlendiriyon bu arada kızına mutluluklar Genişletmek için tıkla ... 54 yaşındayım bu 3 kız evlendirdigim 😉
Likapam' Alıntı: Kız sen kaç yaşındasın ki kızını evlendiriyon bu arada kızına mutluluklar Genişletmek için tıkla ... 54 yaşındayım bu 3 kız evlendirdigim 😉
Likapam Paylaşımcı Melek 13 Haziran 2019 #38.893 Mügü' Alıntı: 54 yaşındayım bu 3 kız evlendirdigim 😉 Genişletmek için tıkla ... Aaa ben seni 35 bilemedin 40 sanıyodum😱😱😱
Mügü' Alıntı: 54 yaşındayım bu 3 kız evlendirdigim 😉 Genişletmek için tıkla ... Aaa ben seni 35 bilemedin 40 sanıyodum😱😱😱
M Mügü Paylaşımcı Melek 13 Haziran 2019 #38.895 Likapam' Alıntı: Aaa ben seni 35 bilemedin 40 sanıyodum😱😱😱 Genişletmek için tıkla ... malesef 54 :hihi::hihi:
Likapam' Alıntı: Aaa ben seni 35 bilemedin 40 sanıyodum😱😱😱 Genişletmek için tıkla ... malesef 54 :hihi::hihi:
Likapam Paylaşımcı Melek 13 Haziran 2019 #38.896 Mügü' Alıntı: profilimde 54 yazıyor 3 tane torun var Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın dikkat etmedim hiç maşallah sana
Mügü' Alıntı: profilimde 54 yazıyor 3 tane torun var Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın dikkat etmedim hiç maşallah sana
M Mügü Paylaşımcı Melek 13 Haziran 2019 #38.897 @Hulya034 Likapam' Alıntı: Allah bağışlasın dikkat etmedim hiç maşallah sana Genişletmek için tıkla ... yazmıştım ya hülyaya 6 çocuk var bende diye
@Hulya034 Likapam' Alıntı: Allah bağışlasın dikkat etmedim hiç maşallah sana Genişletmek için tıkla ... yazmıştım ya hülyaya 6 çocuk var bende diye
M Mügü Paylaşımcı Melek 13 Haziran 2019 #38.898 Likapam' Alıntı: Allah bağışlasın dikkat etmedim hiç maşallah sana Genişletmek için tıkla ... teşekürler
Likapam' Alıntı: Allah bağışlasın dikkat etmedim hiç maşallah sana Genişletmek için tıkla ... teşekürler
Likapam Paylaşımcı Melek 13 Haziran 2019 #38.900 Mügü' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Ben şaka yapıyon sandım iyi geceler canım Allah rahatlık versin
Mügü' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Ben şaka yapıyon sandım iyi geceler canım Allah rahatlık versin