nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Nisan 2013 #38.671 tesaduf' Alıntı: toplam 4 kilo aldım canım. Göbeğim çıplakken baya belli ama kıyafetlerle belli olmuyo. hiç bir bilmeyen kişi anlamadı şuana kadar Genişletmek için tıkla ... kuzuu tek kotu yanlarından bırı metrodaa ayakta kalsan yer veren olmaz ama karnın olsa hemen one oturturllarr - - - Updated - - - bende 2 kılo vermısım ıstahsızlıktan doktor vıtamın verdı 63 le devam edıyorum bakalım
tesaduf' Alıntı: toplam 4 kilo aldım canım. Göbeğim çıplakken baya belli ama kıyafetlerle belli olmuyo. hiç bir bilmeyen kişi anlamadı şuana kadar Genişletmek için tıkla ... kuzuu tek kotu yanlarından bırı metrodaa ayakta kalsan yer veren olmaz ama karnın olsa hemen one oturturllarr - - - Updated - - - bende 2 kılo vermısım ıstahsızlıktan doktor vıtamın verdı 63 le devam edıyorum bakalım
tesadüf Yeni Üye Üye 11 Nisan 2013 #38.675 nickimi kim yedi' Alıntı: kuzuu tek kotu yanlarından bırı metrodaa ayakta kalsan yer veren olmaz ama karnın olsa hemen one oturturllarr - - - Updated - - - bende 2 kılo vermısım ıstahsızlıktan doktor vıtamın verdı 63 le devam edıyorum bakalım Genişletmek için tıkla ... Her sabah söyleniyorum zaten kimse yer vermiyo diye🙂 1 ay sonra yer vermeye başlarlar umarım🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: kuzuu tek kotu yanlarından bırı metrodaa ayakta kalsan yer veren olmaz ama karnın olsa hemen one oturturllarr - - - Updated - - - bende 2 kılo vermısım ıstahsızlıktan doktor vıtamın verdı 63 le devam edıyorum bakalım Genişletmek için tıkla ... Her sabah söyleniyorum zaten kimse yer vermiyo diye🙂 1 ay sonra yer vermeye başlarlar umarım🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Nisan 2013 #38.676 bugün tam 15 kg dayım 🙂 yüzüm felan değişmedi ama karnım yani varr
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Nisan 2013 #38.677 ah tes daha geçen haftaya kadar karnım burnumda hale görmemezlikten geliyorlardı 🙂 insanlık ölmüşşşş
tesadüf Yeni Üye Üye 11 Nisan 2013 #38.678 Kafa' Alıntı: son zamanların bence tess önümüzdeki 1 ay içinde bebekde gittikçe daha fazla kilo almaya başlayacağı için sende alıcaksın canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım görcez canım merakla bekliyorum🙂
Kafa' Alıntı: son zamanların bence tess önümüzdeki 1 ay içinde bebekde gittikçe daha fazla kilo almaya başlayacağı için sende alıcaksın canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım görcez canım merakla bekliyorum🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Nisan 2013 #38.679 Kafa' Alıntı: niki neden kilo verdin canım kusmanda yok.. Genişletmek için tıkla ... kusmada yokta kuzu ıstahsızım bırsey yıyemıyorum ya zorla valla 🙁 bak sabahtandir yedigim 3-4 badem ceviz kayisi 1 bardak sut ve patates hasladim 1 tanede onu yedim - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: nikiii resmin altına yorum yazıkkk gördünmü kuzuuu Genişletmek için tıkla ... gordum simdi canimmmmmmm 🙂) bakalim toslak mi prenses mi olacak
Kafa' Alıntı: niki neden kilo verdin canım kusmanda yok.. Genişletmek için tıkla ... kusmada yokta kuzu ıstahsızım bırsey yıyemıyorum ya zorla valla 🙁 bak sabahtandir yedigim 3-4 badem ceviz kayisi 1 bardak sut ve patates hasladim 1 tanede onu yedim - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: nikiii resmin altına yorum yazıkkk gördünmü kuzuuu Genişletmek için tıkla ... gordum simdi canimmmmmmm 🙂) bakalim toslak mi prenses mi olacak
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Nisan 2013 #38.680 sahile uzan' Alıntı: niko yerim onu minik kuşum ya 🙂 şaka gibi Genişletmek için tıkla ... ye beniii sahiloooooo teyseeeeeeee 🙂 senin prensesi kim yiyecekk
sahile uzan' Alıntı: niko yerim onu minik kuşum ya 🙂 şaka gibi Genişletmek için tıkla ... ye beniii sahiloooooo teyseeeeeeee 🙂 senin prensesi kim yiyecekk