Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

valla yapıyoruz bişeyler niko o beyaz hem mevlütlük hemde eve bebeğe görmeye gelenlere içine koyup göstermek için

tes kız ne dicem park beşik markasını ne yapcan bebişim ya bebecilere gidersen bir sürü model var civile gitsene yeşil-yaylada çok güzel modeller var ve bir gitsen alırsın kesin ordan

kızım arabanız var be ben bu halimle iki araba yapıp gidip geliyorum hiç zora gelemiyorsun senin işten orası 10 dkkkk
valla kızıyorummm sana yembellik yapma git gör biraz illa alış veriş merkezlerine mi gitmek lazım çok harika şeyler var civilde

kızım arabanız var be ben bu halimle iki araba yapıp gidip geliyorum hiç zora gelemiyorsun senin işten orası 10 dkkkk
valla kızıyorummm sana yembellik yapma git gör biraz illa alış veriş merkezlerine mi gitmek lazım çok harika şeyler var civilde

NİLÜFERDE OLSA GİDİCEM DE🙂 ayrıca ben zaten 18:30 da çıkıyorum gidene kadar kapanır orası🙂

Rica ederim kafacım. Söyle bakalım park beşiği angi marka ve model aldın🙂

evettt çok araştırdımmm..canım oda yapacağım için beşiğe fazla para vermek istemedim ve araştırmamı bu yönde ilerlettim hahaha

ilk 6 ay yatak odamda yatması amacıyla aldım..sonrada kayınvalidemlere filan giderken yanıma alırım diye..

öyle çok gözü olsun istemedim..e bebek mağazasından aldım işte buuu Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak My Farm - e-bebek.com

indirimdeydi kaptık 🙂 gittik gördük gazet güzel diğerleriyle aynıydı canım fakat dediğim gibi ben öyle çok gözü olsun istemedim..

kafacannnnnnnnn sen nasilsinnnnnnnnnn burnunn kapiya kisilsinnnnnnn hahaha
iyi iyii bebisle oturuyoruzzzzz🙂0

kızzzz benim burnum çok küçükkkkii kısılmaz hahaha

maşallah size kuzuuu..uslu uslu oturuyormusunuz 🙂

Geri