Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

merhabalarrrr...

bu hafta çok yogundum kızlar bende dün izinliydim cuma akşamından eşimin ailesinin yanına gittik..dün akşam geri döndük bugünde işteyim 😕

sahill hayırlısı sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum inşallah..

kelebek nasıl oldun daha iyisindir umarım.

tesss sen ne yapıyorsun ne var ne yok bakalım..

birşey sorucam kızlarr isim işini ne yaptınız son durumlar neler sizlerde ?

bu arada bebeğimi gördüm 532 gr 27 cm maşallah 🙂

tes senn kız olmasıda etkıledı sanırım kusmanı bırazda zayıfsın bünyen hassas nesekı gectı şükür 🙂takmıyorum da gereksız konuşuyor işte🙂🙂

kafa oglun büyümüş maşallah bn bidaki kontrolde ogrenırım 1 ay sonra cunku devlet hastanesınde kılo falan soylemıyorlar.devamlı gıttıgım doktorumu bıraktım bu doktoruma guvenıyorum ALLAHIM yanıltmasın inşallh.

isim konusu bizim biraz karışık iki secenek var ya emir yada ahmet rüzgar olacak.emir peygamberimizin (s.a.v)soyundan gelen anlamında demek rüzgar ismi dine uygun olmadıgı ıcın ahmet ismini ekleyerek dinimize uygunluk saglasın dıyoruz bakalım artık.

evet maşallah büyümüş benim paşam canım 🙂

sen özeldeki doktorundan memnun kalmamıştın değilmi canım..inşallah bu doktorun iyi çıkar çünkü insan birine güvenmek istiyor güven yoksa işimiz çok zor valla ya..

bizim isim konusuda çok karışık canım valla artık midem bulanıyo bu konudan çünkü hiç konuşmuyoruz 😕

eşim nuh diyo peygamber demiyo daha sadece ben istediğim ismi onun istediği isme ekleyip söylüyorum o zaman gülüyo 😕

emir ismi bu ara çok moda her 3 bebekten 1 i emir 🙂

ahmet rüzgar da güzelmiş..dini isim meselesinide iyi düşünmüşsün hayırlısı olsun inşallah..

Allahım banada bi çıkış yolu göstersin inşallah 🙁

eşin illlaki babasınn ismini istiyor sanırım ya haklı sayılır tbı özenıyorlardr ama bna bıraz gereksız gelıyor ne bilim 9 ay biz tasıyoruz bizimde hakkımz olsun kafa yanılıyormuyum.eger istemiyorsan dıret bence illaki kayınpederin ismini koymak zorunda deılsın sennde hakkın karar vermek üzülmeden kırmadan durumu çözmeye calıs.
emir ismi evet cok var gercekten bu durum bnıde rahatsz edıyor ozellkle cemaaatcılerde epey yaygın🙂ama anlamı gusel eşim ilk bastan beri bu ismi düşünüyordu rüzgar ismi onun hoşuna gitmiyordu ama fikre bıraz alıştı rüzgar ismi havalı lakin doğa olayı koymak ne kadar iyi bilmiyorum bnde kararsızım anlıycan.

evet canım illaki öyle istiyor..şu hamilelik boyunca canımın sıkıldıgı tek konu bu malesef 🙁 direnmeye devam ediyorum bakalım ne olacak sonumuz 😕

emir ismini ben çok seviyordum ama şimdi herkeste duyunca insan biraz sıkılıyor canım ama sonuçta şu yöndende düşünebilirsin sizin emir'iniz bir tane olucak 🙂

rüzgar ismi güzel havalı dediğin gibi ama sonrada sıkılınırmı bilmiyorum daha manalı bi isimde düşünebilirsin..ama ahmet rüzgar olursa daha hoş geliyor kulağa 🙂

slm kızlar naberr

kelebekkkkk kız dün çok güldümmm 🙂 hayatımda ilk kez nisan bir yaptımmmmm🙂

kafa sağol tşk inş. bakalım hayırlısı daha şimdi girdim eve eşimin kitaplRINI aldık ordan gaz başvursu yaptık gaz veriyorlarmış artık ordanda k.validemle abisi rAHETLİ OLMUŞTU onlara gittik valla yorulmuşummm

Günaydın kızlae yine isim konusunu konuşmuşsunuz yaramı deşmişsiniz🙂 Kayınpederimin son bombası edanur🙂 Bakalım daha ne isimler bulacak. Eşimle benim hala aklımızda bir isim yok bakalım zaman ne gösterecek. Kafacım senin tosun benimkini geçmiş bizimde cumartesi kontrolümüz vardı 486 gramdık biz boyunu söylemedi doktorum

ayy vla suratım degiştii eşim de soruyor arkadaşın dogum yaptı mı diye dedim bekliyoruz heyecanla🙂🙂
yaa kızlar ben sızın bugun kargolarınızı yollucaktım acayıp yagmur basladı kesılırse bugun yollucam nasılsa gelecegm yok yni🙂ararım sizi.

- - - Updated - - -

tes edanur fena deıl beee

ne karısırlar anlamamm hayır sizene sanki onlar taşıyor 9 ay pek seviyorlar karışmayı