Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hayırlısı kelebek herşeyin

allah büyüktür bakalım neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruzzz

hayırlısı demekten başka

şu var gebelik sürecinin her aşaması tedirginlik korku endişeee

Kelebekcim acele etmez belki belli olmaz bakarsın 41. hafta doğurursun🙂 Benim kızçede iyi kıpır kıpır oluyo bazen🙂

ayy inşallh tes yaa🙂🙂ayy kıyamm bn ona anneme resmınızı gosterdm senn ıcın hamıle olduıgu bellı olmuyor dıyor karnn cıkmadımı daha cıdden

35 36 haftalarda hareketlerini daha az hisseceksiniz artık alanı kısıtlı eskisi gibi at koşturamayacak 🙂

insan tedirgin oluyor

dogru o haftalardan sonra ıyıce daralıyor bebişler.nst cekılıom dün doktorda o kadar hareket edıyorkı yer degıstıryıor sureklı tekrar etmek zorunda kaldık ebelerde güldü🙂

gunaydinnn kuzuslar 2 gundur elektrik yoktu gelemedim bakalim bugun kesilecek mi yine 🙁(
tesss bebek arabasi cok rahata benziyor cift yonlu olanlardan mi herkes onu tavsiye ediyor fiyatida tuzluymus baya
sahilcannn bebis geliyor ha az kaldi ee normal doguma mi dogru gidiyor kuzu insallah sag salim atlatiriz bu gunleri
kelebekkk yerinde durmuyorsun valla bebise dikkat et gerekirse rapor al dinlen evde sikintiya sokma kendini 🙁

aaa kafaaa sende erkencisin benim gibi gordum topicte🙂) ne yapiyorsunn nasil gidiyor bebis alisverisleri aldiklarinizi bizlerede gosterin fikir olsun

günaydın kızlarrr...

nikiiii evet sabah girmiştim kuzuuu ama girdiğmle kaldım 😀

bugün öğleden sonra izinliyim..doktorum aradı randevumu bugüne aldı..şeker yükleme testine giricekmişim biraz korkuyorum ama bakalım inşallah kolay atlatırız..oyüzden izinliyim bütün günün işini bitirmeye çalışıyorum 🙂

sizlerde ne var ne yok kızlar

Araba çif taraflı değil ama travel sistem oluyor ana kucağını anneye yönük oalrak takabiliyorsun. 10 ay kadar o şekilde kullanılıyormuş. fiyatı bizim için de tuzlu da
biz arabaya sığanı bulduğumuza şükrettik. yoksa arabamızı değiştirecektik daha tuzlu olacaktı🙂

çıktı birazcık canım ama elbise ile hiç belli olmuyo. Zaten herkes bebek nerde diyo moralim bozuluyo yalancıyım ben sanki yolucam bir gün birini🙂

kafacım hoşgeldin nasılsın