Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kuzum herseyin harikaaaa ordekli havlu bir harikaaaaaa minnosa

havluyu netten aldım nıko gusel seyler var uygun buldugum zaman kacırmıyorum bnde🙂

kıyafetlerımızı genelınde spor ve sade secıyorum cok renklı seyler sevmıyorum begndıklerımi bn söyluyorum annemler alıyor🙂

- - - Updated - - -

kuzum herseyin harikaaaa ordekli havlu bir harikaaaaaa minnosa

havluyu netten aldım nıko gusel seyler var uygun buldugum zaman kacırmıyorum bnde🙂

kıyafetlerımızı genelınde spor ve sade secıyorum cok renklı seyler sevmıyorum begndıklerımi bn söyluyorum annemler alıyor🙂

kızlarrrr ben geldimmm 🙂

kocam saat 11 gibi sağlık ocağına gitti bilgi almaya hemen gelsin yapalım demişler 🙂

bende izim aldım 1 saat gittim aşımı oldum geldim 🙂

daha az önce nasıl olcam diyordum şimdi çoktan oldum bile ne kadan hızlıyım demi

kaydımı yaptılar. kilomu ölçtüler ödem varmı diye baktılar,taniyon nabıza baktılar ama en önemlisi oğluşum kalp atışlarını dinledimmmm 😀

ay çok mutlu oldum ya 🙂

yalnız bu tetanoz aşısı normalde 2.dozu 1 ay sonra bir daha oluyormuş ya..bana sordu dedim ilk okulda lisede filan vuruldum diye..tek doz yeterliymiş..o yüzden bi dah 1 sene sonra dedi..

kelebekk güle güle giysin oğlun hepsini ördekli havlu güzelmiş..

şıpııı kv'den ayrılacagına çok ama çok sevindim çok şükür rahata ereceksin 🙂

nikiiiiii ben ilk başlarda 3-4 kere kustum oda hep mandalin portakal yediğimde oldu 🙂 tiksindim artık ikisinide yiyemiyorum özellikle mandalinden

kafacım valla çok hızlısın be🙂 Bana geçen hafta bu cumaya ransevu verdiler acaba bizimkiler mi çok yavaş. Sahile soralım 2. dozu vuruşmuş mu. Ben aşı oldum mu hatırlamıyorum ki

kelebekcim yerim ben havluyu. Annemde sanki havlu almıştı da nasıldı hatırlamıyorum şimdi. Bornozu hatırlıyorum aa netten bulursam ekleyeyim🙂