Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sahılll bn oyle deynce kendını begnms dıyor odadıkıler yalan mı canım
bncede psıkolojı cok onemlı gecen sabah aglıom bn cırkın oldum dıye aradan bi kaç saat gectı cırsıya cıkos eşimle asansörde aynaya bakıp böyle güsel kadın varmı dıom
eşim de dıyor sabah ne dıyordun smdı ne dıyosun

Sahil mahallene kaydını aldıracaksın ya iş yerini değiştirince geri iş yerinin oryaa mı döneceksin bende de aynı sorun varda. Burdaki işyerimin dibinde ordakid evimin dibinde ama öyle zıt pırt kayıt değiştirme oluyormu ki. Ayrıca yavrumuda işyerinin oraya aldırmam lazım sonra annem bakacak ya

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr hatunlar yastık savaşı Nasılsınız cici annecikler 🙂
Hamilelikleriniz nasıl geçiyor.

Zuzu sende hamişmişsin hayırlı olsun canım.
Kafa seninde albümü gördüm ne güzel bi göbüş olmuş o öyle. Nekadar zayıfsın kız.
Sahil seninde karyolayı gördüm çok güzel olmuş. Güle güle kullan kuzum.
Erzurumlumuz hemen ikinciye hamiş kalmış. Hayırlısı olsun canım🙂 aynı anda büyücekler.
Armağanda yine aynı şekilde 🙂
Tes, kelebek, sizin hamişlik nasıl gidiyo iyimisiniz.
zey..no. ay..se. sizler nasılsınız 🙂

Oo şıpıpıııııı yoğun hatun nasılsınn nerelrdesin bakım senn 🙂

selam sipidikcikkkkkk darisi sana kuzus nerelerdeydin

Kızlar hoşbulduk. Çok yoğunum fuar haftamız ve yaz sezonu bizim işlerin tam açıldığı zaman. Zaten yoğundum şimdi daha fazla. Telefonlarım susmuyor. Gelen giden bitmiyor. Herneyse şikayetim yok yine iş olsunda çalışalım dimi 🙂

Ben iyiyim kızlar çok şükür. Son zamanlarda evle alakalı sorunlarda vardı. Hallettik Allahın izniyle. Kız.çe ile evleri ayırıyoruz. Ki.racıyı çıkarttık. Kendi evime geçicem bir aya kadar inşallah.