🙂 annemle kayınvalideme nasıl vermiyim ya ayıp olur mecbur kucaklar onlar🙂 sen anakucağı mı diyorsun canım onlar 13 kiloya kadar oluyo benim dediğim ana kucağı değil sadece oto koltuğu
dün bizde bebek bezi prima yeni doğan 80lı sanırım bir ondan aldık yine prmanın ıslak mendilini aldık dalin bebe deterjanı ve yumuşatıcısını elde yıkamayada haci şakirin tozunu aldık 🙂 artık bu akşam yıkarım bakayım duruma göre evde kurusun hazır olsun ki temizliğe başlıcam
Ya daha o ıvır vızırlarda var alınacak dimi sahil😕 Annem ıslak mendil almış geri kalanları da biz bir ara alırız artık. Uni baby yeni doğan ıslak mendilini almış annem araştırmalarına göre en iyisi oymuş. Ama pahalı o kadar para veremem ona bitince normal bişi alırım ben
🙂 annemle kayınvalideme nasıl vermiyim ya ayıp olur mecbur kucaklar onlar🙂 sen anakucağı mı diyorsun canım onlar 13 kiloya kadar oluyo benim dediğim ana kucağı değil sadece oto koltuğu
çook yorgunum kızlar
evde de iş yerinde de iş bitmiyor
bahar yorgunluğu da var galiba üstümde
daha bitmedi misafirler
nete fazla giremiyorum burda devamlı başımda xx
evde de yemek temizlik bulaşık haftasonu misafir derken yoruluyorum neti açamıyorum bile.
merak etmeyin emii
öpüyorum sizleri kocaman kendinize bebişlere çook iyi bakın
bilmem ki bize bi ürün tavsiye etti zaten satıcı. Biz ana kucağı bakıyorduk oto koltuğu olan ama onun yerine bunu alın bunu 5 yaşına kadar kullanıyor. En çok sattığımız model dedi.
çook yorgunum kızlar
evde de iş yerinde de iş bitmiyor
bahar yorgunluğu da var galiba üstümde
daha bitmedi misafirler
nete fazla giremiyorum burda devamlı başımda xx
evde de yemek temizlik bulaşık haftasonu misafir derken yoruluyorum neti açamıyorum bile.
merak etmeyin emii
öpüyorum sizleri kocaman kendinize bebişlere çook iyi bakın
bilmem ki bize bi ürün tavsiye etti zaten satıcı. Biz ana kucağı bakıyorduk oto koltuğu olan ama onun yerine bunu alın bunu 5 yaşına kadar kullanıyor. En çok sattığımız model dedi.
evet canım bunuda araştırdım bende..benim için bunları ağırlıgıda önemli canım mesela bu 7.5 kg yani buna birde 3 kilo çocugu eklersen toplam 10 kilo yapıyo hani arabadan çıkarmak istersen en az 10 kilo elinde olmuş olacak o yüzden bende şuna baktım Chicco Key Fit Oto Koltuğu (Gr 0+) Galaxy - e-bebek.com
aslında araştırmıştım ama şimdi kaç kilo oldugunu bulamıyorum..
zaten bu 2 modelde otodan çıkarınca sallanma özelliği varmış. öle yazıyor