Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

slm kızlarrr

pine nasılsın bebiş nasıl alıştınmı anneliğe

tesssssssssss evvvvetttttttttttttttttttt ne var ne yokkkk

gelişmelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtopiğeeeee bir kız bebek mi geliyorrrrrr yoksa bir erkek bebek miiiiiiiiiii

- - - Updated - - -

ben nedense kız diyorum sana kızanıma arkadaşşşşşşşşşşşşşş

sana demiştim ya hatırlat kız oluncaaaa hatırlat neden kız dediğimi anlıcan 🙂

kafacm sanada gecms olsun bn dun gelemedm ızınlıydım evde dınlenmk ıstedm canımı sıkan seyler oldu iş yernde rapor alacaktım evde de sıkılacaktım bu yuzden bugun işe geldım daha ıyı hıssedıyorum kendımı şükür.

sahill sen kan hapı kullandın mı bnm kan degerım düşmüş doktor tekrar tahlıl istedi kan hapı yazacak hiç istemiom kullanmak

Sağol kelebekcim bakalım değişmezse kızımız gelecekmiş. 4 boyutlu ultrason vardı gittiğim yerde görüntü çok netti ama benim doktorum kesinlikle daha iyi. Benim doktorumda geçen hafta başında %90 kız demişti sonra bişiler gördü haftaya kesin söyliyim en iyisi dedi🙂 Annem duydu kızı attı kendini çarşıya dünyanın şeyini almış pembe pembe🙂 Çocuğa terlikli bambu bornoz takımı almış düşünün artık😛 Hayırdır canım ne oldu iş yerinde şimdi nasıl keyfin?

Kelebekcim ben 1 aydır kan hapı kullanıyorum canım bende kullanmak istememiştim ama doktor mecbursun çocuk çok fazla emiyor ihtiyacın olacak demişti paşa paşa içiyorum ne yapayım.

kızlar günaydın
tescğm çok sevindim öğrenmişsin cinsiyetini
kızlar neden kan hapı almak istemiyorsunuz
sahilciğim tacın için malzemelerin yarısını aldım yarısıda haftaya alıcam canım sonrada yapar gönderirim kısmetse

ya hap kullanmak ıstemıyorum doğal yoldan kan degerlerımı yukseltmeye calısıyorum olmazsa kullanıcam mecbur

kızlar odada kablolara takıldım düşüyordum ALLAH korudu sabah dua edıp cıkmstm ama cok korktum

Geri