Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

20 dk sonra cıkıorummmmmm

- - - Updated - - -

kafa ne gusel ıste baska bı sey alın demsler oda ıyı bı gelısme canm bnm🙂

iyide başka bişey alıcak olsam zaten onu alırdım kelebek 🙂 benim monta ihtiyacım vardı delirttiler beni 🙂

az parada değil 300 tlye ben ne alayım şimdi durduk yerde..neyseki yeni mont getirtmişler

kafa öyle çok kendin dışına çıkma özellikle de hiç okuma

yoksa şüphelerle zaman geçmezzz

boşver sen kendine bebşine iyi bak

akar durur kokarsa kötü böyle rahatsız edici o zaman dr git bence

tavukları küp küp kes tencereye koy suyunu salsın çeksin sonra ne eklemek istersen eklersin misss gibi olur hemde pamuk gibim 🙂

havucla patates gec pişmezmi önce onlarımı kavursam tavukları sonra eklesem onu bilemedim

iyide başka bişey alıcak olsam zaten onu alırdım kelebek 🙂 benim monta ihtiyacım vardı delirttiler beni 🙂

az parada değil 300 tlye ben ne alayım şimdi durduk yerde..neyseki yeni mont getirtmişler

kafa bazı magazalar var yerine başka bir şey alın bile demıyorlar bn dha cok ona sınır oluyorum amma lakin ama gelebilecek ti neden ugrastırdılar sizii demekki arada paylamak gerek

- - - Updated - - -

kafa bnde montumu o fiyata ladım batikten şimdi indirimde🙁🙁

Gözün aydın canım

sağol canım

kafa öyle çok kendin dışına çıkma özellikle de hiç okuma

yoksa şüphelerle zaman geçmezzz

boşver sen kendine bebşine iyi bak

akar durur kokarsa kötü böyle rahatsız edici o zaman dr git bence

evet sahil ya valla okuyunca insanın kafası dahada karışıyor..kokladım canım sabah hiç koku yok demekki kötü birşey yok Allahın izniyle..

eşimede söylecektim artık söylemiyim bari oda huzursuz olmasın..her zaman aklıma ilk kötü şey geliyo bu huyumu düzeltmeliyim ama düzeltemiyorum 😕

kelebekcim havuçla patates çabuk pişer canım benim..yani seni yanıltmış olmuyumda ben en son koyuyom birde üzerine su koyuyom ama sıcak su koy..hemen pişiveriyor..

evet hiç sesimizi çıkartmasak bizi resmen enayi yerine koyucaklardı kelebek ya...

aynen benim montta yarı fiyatına inmiş malesef az daha bekleseydik keşke 😕..

İndirimleri takip etmekte fayda var biz de bir mont beğenmiştik eşime 480 tl idi geçen hafta alacaktık kaldı çıktık iyiki çıkmışız aynı montu geçen pazar 190 a aldık %60 indirim yapmışlar

havucu patatesi yağla önce kavur canım sonra soğanı sonrada tavuğu koy. Domates ya da salç.asını koy istersen biberde koy. Tuz karabiber kekik ekle afiyetle yiyin

ama tes tavugu en son koyarsa bende tavuk öyle pişmez diye biliyorum 😀

ama siz daha iyi bilirsiniz valla ben karışmıyım aradan çekiliyorum 🙂