Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bnde bu hafta çalışmak ıstemıyorum o kdr guzelkı hava yarm saatr bahcede oturuyorduk odadakı ablayla güneş çok iyi geldi

yaza hazırlk baslamadımı yoksa canım bnde yorganımı yıkadm kaldırdım eşim gece üşüdü hadii tekrar cıkrttık ama bn yanıom böyle soguk sular ıcesm var🙂

kız şubat ayının başında yorgan mı kalkar🙂

SARI akıntı mantarda da olabiliyo canım. Aa neden tekrar başladı ki uykuların acaba ben de düzeldim diye seviniyorum

bebeğimle ilgili değildir değilmi tess..ya ama mantar olsa kaşınma filan olmazmı bende hiç bişey yok sadece sarı akıntı görüyourum korktum biraz 😕

bilmiyorum 2 gündr feci uykum var ama misafirlerden kaynaklıda olabilir benimki

- - - Updated - - -

kız şubat ayının başında yorgan mı kalkar🙂

yazı çabuk getirmiş 😀

yok canım bebekle ilgili bişi yoktur korkma. Enfesksiyon ya da mantar olabilir canım doktoruna söyle gittiğinde

sarı akıntı oluyor o sürebilir benimde oluyor ama kaşıntı şu bu yok tahliler temiz çıktı çünkü sanırım yapısal bişey ya bende günlük çamaşır değişiyorum sürekli

- - - Updated - - -

akşam olsada gitsek ya bugün sıkıcı geçiyor

kafa hamililelikte akıntı olur bnmde cok fazla oluyor sürekli günlük kullanıyorum günde 3 defa degstrıyorum mantar olmamamk için merak etme her sey normal tatlm

- - - Updated - - -

kafa hamililelikte akıntı olur bnmde cok fazla oluyor sürekli günlük kullanıyorum günde 3 defa degstrıyorum mantar olmamamk için merak etme her sey normal tatlm

sarı akıntı oluyor o sürebilir benimde oluyor ama kaşıntı şu bu yok tahliler temiz çıktı çünkü sanırım yapısal bişey ya bende günlük çamaşır değişiyorum sürekli

- - - Updated - - -

akşam olsada gitsek ya bugün sıkıcı geçiyor

- - - Updated - - -

ay kızlar valla içim rahatladı ya..okuyorum böyle sitelerden beyaz akıntı harici olmaması gerekir filan diye..çok moralim bozulmuştu..belkide dönemsel birşeydir...bol su içmeye dikkat ediyorum..su çok iyi geliyormuş bu mantar enfeksiyon gibi hastalıklara...

kızlar gecen eşim bana kışlık mont almıştı ltb'den ama daha 1 ay olmadan fermuarı bozuldu hemde çok para vermiştik yani içimde kalmıştı..

haftasonu götürdük dedik böyle böyle..bize ne dediler bunun yerine başka bişey alın ay eşim bi sinirlendi başka bişey alcak olsaydık onu alırdık diye..ay çok moralimizi bozdular..

satarken iyi dünyanın parasını alırken iyi ama fermuar yapamazlarmış..eşim dedi ya aynı monttan vereceksinzi yada parayı iade edeceksiniz sizi vallahi dava ederim hahaha ay ama ben zaten herşeyi kafama takarım bunuda taktım ..neyse şimdi aramışlar eşimi sizin yeni montunuz geldi alabilirsiniz diye..

vallahi hakkını aramasan kimseyi insan yerine koymuyolar.

Geri