sarı akıntı oluyor o sürebilir benimde oluyor ama kaşıntı şu bu yok tahliler temiz çıktı çünkü sanırım yapısal bişey ya bende günlük çamaşır değişiyorum sürekli
kafa hamililelikte akıntı olur bnmde cok fazla oluyor sürekli günlük kullanıyorum günde 3 defa degstrıyorum mantar olmamamk için merak etme her sey normal tatlm
- - - Updated - - -
kafa hamililelikte akıntı olur bnmde cok fazla oluyor sürekli günlük kullanıyorum günde 3 defa degstrıyorum mantar olmamamk için merak etme her sey normal tatlm
sarı akıntı oluyor o sürebilir benimde oluyor ama kaşıntı şu bu yok tahliler temiz çıktı çünkü sanırım yapısal bişey ya bende günlük çamaşır değişiyorum sürekli
- - - Updated - - -
ay kızlar valla içim rahatladı ya..okuyorum böyle sitelerden beyaz akıntı harici olmaması gerekir filan diye..çok moralim bozulmuştu..belkide dönemsel birşeydir...bol su içmeye dikkat ediyorum..su çok iyi geliyormuş bu mantar enfeksiyon gibi hastalıklara...
kızlar gecen eşim bana kışlık mont almıştı ltb'den ama daha 1 ay olmadan fermuarı bozuldu hemde çok para vermiştik yani içimde kalmıştı..
haftasonu götürdük dedik böyle böyle..bize ne dediler bunun yerine başka bişey alın ay eşim bi sinirlendi başka bişey alcak olsaydık onu alırdık diye..ay çok moralimizi bozdular..
satarken iyi dünyanın parasını alırken iyi ama fermuar yapamazlarmış..eşim dedi ya aynı monttan vereceksinzi yada parayı iade edeceksiniz sizi vallahi dava ederim
ay ama ben zaten herşeyi kafama takarım bunuda taktım ..neyse şimdi aramışlar eşimi sizin yeni montunuz geldi alabilirsiniz diye..
vallahi hakkını aramasan kimseyi insan yerine koymuyolar.