Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bunu çok beğendim oldukça sade

evet bak bu çok hoşmuş tesss hem sade hem kibar bende böyle sade birşey istiyorum 🙂

bunu begendim hatta kendimiz bile yapabiliriz 🙂

Erkek anası adyısın ya ondan heralde bede aynı vaziyette olduğuma göre bi paşadas benden gelicek🙂

erkek enneleri çokmu uyuyormuş 🙂 doğumdan sonra hiç uyuyamayacakları için heralde tes

sen ne zaman gidicektin canım cinsiyet öğrenmeye 🙂

Gerçekten güzel taçlar var canım öyle bişi takılabilir. Benim annem cadısı en süslüsünü alır zaten kesin😛

bnm cok yakın arkd. fotografcı o gelecek lakin oyle kurdele falan takmam sevmıyorum ama hazırlık yapacagm esencim pasta kurabıyeler sepet falan sade ve hoş

kafa o paket ne kadar öle acep?
özelde doğum yapcaksınız dimi kızlar ne kadar ödüyorsunuz
kurdele kalmadı ama kurdeleli taçlar var
kızlarrr kurabiye yaptırcaksanızeğer yaptırmayın başkasınaaa🙁((
ne yüzsüzüm hee.
kızlar söz vermiyim yetiştirebilirmiyim bilmiyorum malzeme alırsam taçlarınızı ben yapıcam göndericem doğum tarihlerinizi yapın
çok özel bişiyde gelmez elimden ama takarsanız mutlu olurum
bebiş cinsiyetine göre pembe mavi ya da isterseniz kırmızı fiyonklu falan.
ahh istanbulda olsam şekerlerinizi yapardım malzeme almam kolay olurdu🙁 buralarda satılmıo maleseff

🙂 Evet basit bu çok aslında yapılabilir kolaylıkla. 3 hafta sonra 3 lü teste çağırmıştı doktor 1 haftası bitti 2 hafta kaldı🙂 Senin kontrolün ne zaman

- - - Updated - - -

Kafa kime uykudan gözümü açamıyorum desem kesin oğlun olucak diyo🙂

esencim normal doğum 750 sezeryan doğum 1000 tl imiş bunlar paket fiyatlarıymış ama tabi ben doğum yapana kadar biraz daha artabilir diye düşünüyorum...

bir dahaki gittiğimizde daha net sorup ona göre sanada bilgi veririm canım..muayene ücreti olarakta 42 tl ödüyorum..

ben kurabiye düşünmüyorum esencim..doğumda ziyarete gelenlere bebek çükolatası dağıtmayı düşünoyurm..

sonra mevlüttede bebek şekeri yaptırmayı tabi bakalım nasıl nasip olacak..

canımmm ne kadar ince düşüncelisin sen böyle söyledinya taç yapamasan bile yapmış kadara oldun benim için düşünmen yeter canım benim çok sağolasın 🙂

canım benim 23 şubatta randevum 🙂

bakalım tes bende çok merak ediyorumsenin bebeişi hakkında hayırlısı olsun 🙂

ama sen paşa paşa diye diye benimde içimden paşa geçiyo artık sana 🙂 yalnız söylüyüm 6.hissim hep yanılıyor benim

- - - Updated - - -

Bu da çok sevimli

aa evet buda çok hoşmuş bunuda begendim 🙂

Benim gittiğim hastanede de normal 1000 sezeryan 1500. Muayene ücreti kafayla aynı ben de 42 ödüyorum. Hastanede oluyormuymuş öle süsleme imkanları bilmiyordum sorayım ben de gittiğimde