haklsn canm da bn sevmıyorum ne bilim işte ama takan cok hoş ta duruyor aslnda hatıra ıcın takılabılır bnde düşüniyim begenrsem alırım🙂
Gerçekten güzel taçlar var canım öyle bişi takılabilir. Benim annem cadısı en süslüsünü alır zaten kesin😛
1 haftadr bnde böyleym erkenden uyuya kalıyorum bugnde gezmeye gıdecegız öglen carsıya cıkıp hedıye almam gerekcek
bnm cok yakın arkd. fotografcı o gelecek lakin oyle kurdele falan takmam sevmıyorum ama hazırlık yapacagm esencim pasta kurabıyeler sepet falan sade ve hoş
kafa o paket ne kadar öle acep?
özelde doğum yapcaksınız dimi kızlar ne kadar ödüyorsunuz
kurdele kalmadı ama kurdeleli taçlar var
kızlarrr kurabiye yaptırcaksanızeğer yaptırmayın başkasınaaa🙁((
ne yüzsüzüm hee.
kızlar söz vermiyim yetiştirebilirmiyim bilmiyorum malzeme alırsam taçlarınızı ben yapıcam göndericem doğum tarihlerinizi yapın
çok özel bişiyde gelmez elimden ama takarsanız mutlu olurum
bebiş cinsiyetine göre pembe mavi ya da isterseniz kırmızı fiyonklu falan.
ahh istanbulda olsam şekerlerinizi yapardım malzeme almam kolay olurdu🙁 buralarda satılmıo maleseff
esencim normal doğum 750 sezeryan doğum 1000 tl imiş bunlar paket fiyatlarıymış ama tabi ben doğum yapana kadar biraz daha artabilir diye düşünüyorum...
bir dahaki gittiğimizde daha net sorup ona göre sanada bilgi veririm canım..muayene ücreti olarakta 42 tl ödüyorum..
ben kurabiye düşünmüyorum esencim..doğumda ziyarete gelenlere bebek çükolatası dağıtmayı düşünoyurm..
sonra mevlüttede bebek şekeri yaptırmayı tabi bakalım nasıl nasip olacak..
canımmm ne kadar ince düşüncelisin sen böyle söyledinya taç yapamasan bile yapmış kadara oldun benim için düşünmen yeter canım benim çok sağolasın 🙂
esencim normal doğum 750 sezeryan doğum 1000 tl imiş bunlar paket fiyatlarıymış ama tabi ben doğum yapana kadar biraz daha artabilir diye düşünüyorum...
bir dahaki gittiğimizde daha net sorup ona göre sanada bilgi veririm canım..muayene ücreti olarakta 42 tl ödüyorum..
ben kurabiye düşünmüyorum esencim..doğumda ziyarete gelenlere bebek çükolatası dağıtmayı düşünoyurm..
sonra mevlüttede bebek şekeri yaptırmayı tabi bakalım nasıl nasip olacak..
canımmm ne kadar ince düşüncelisin sen böyle söyledinya taç yapamasan bile yapmış kadara oldun benim için düşünmen yeter canım benim çok sağolasın 🙂
Benim gittiğim hastanede de normal 1000 sezeryan 1500. Muayene ücreti kafayla aynı ben de 42 ödüyorum. Hastanede oluyormuymuş öle süsleme imkanları bilmiyordum sorayım ben de gittiğimde