esennruzgar Yeni Üye Üye 28 Ocak 2013 #37.081 Kafa' Alıntı: benim 87 eşim 85 tes 🙂 evet biz taşıyoruz hakkımız ama elimizi kolumuzu bağlıyorlar.. ben bunu eşime dedim..o ne demek öyle ben bu çocugun hiç bişeyi olmuyomuyum yani dedi Genişletmek için tıkla ... taşımakla aynı şey sanki neyse hadi kaçtım bye bye kızlar kendinize bebişlere iyi bakın
Kafa' Alıntı: benim 87 eşim 85 tes 🙂 evet biz taşıyoruz hakkımız ama elimizi kolumuzu bağlıyorlar.. ben bunu eşime dedim..o ne demek öyle ben bu çocugun hiç bişeyi olmuyomuyum yani dedi Genişletmek için tıkla ... taşımakla aynı şey sanki neyse hadi kaçtım bye bye kızlar kendinize bebişlere iyi bakın
Kafa Hamiş Melek 28 Ocak 2013 #37.082 esennruzgar' Alıntı: taşımakla aynı şey sanki neyse hadi kaçtım bye bye kızlar kendinize bebişlere iyi bakın Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım sende kendine iyi bak 🙂
esennruzgar' Alıntı: taşımakla aynı şey sanki neyse hadi kaçtım bye bye kızlar kendinize bebişlere iyi bakın Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım sende kendine iyi bak 🙂
Kafa Hamiş Melek 28 Ocak 2013 #37.083 tesaduf' Alıntı: 🙂 senin de kız çıkıyo bu yönteme göre kesede sağdaydı yavrun tüm testleri hiçe sayıyor bıdığın baksana🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... evet tesss benim oğlum herkese herşeye kafa tutuyor şimdiden 🙂 çin testi rus testi..yok yüzük çevirme ve bildiğin bütün şeyler kız çıkmıştı 🙂 ama benim oğlum erkekim anne erkek dedi 🙂
tesaduf' Alıntı: 🙂 senin de kız çıkıyo bu yönteme göre kesede sağdaydı yavrun tüm testleri hiçe sayıyor bıdığın baksana🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... evet tesss benim oğlum herkese herşeye kafa tutuyor şimdiden 🙂 çin testi rus testi..yok yüzük çevirme ve bildiğin bütün şeyler kız çıkmıştı 🙂 ama benim oğlum erkekim anne erkek dedi 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Ocak 2013 #37.084 esennruzgar' Alıntı: kelebek sağol canım çok teşekkürler kafa bu aralar benden daha çok hevesli gibi görünüo ama daha zamanı var biraz daha çok istesin diye bekliyorum. kızlar ben kaçıyorum benim kurtlu bir içeri bir dışarı dolaşmaya başladı yine görmesin nettre Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım yeni imaj fotonu face koymayı unutma🙂
esennruzgar' Alıntı: kelebek sağol canım çok teşekkürler kafa bu aralar benden daha çok hevesli gibi görünüo ama daha zamanı var biraz daha çok istesin diye bekliyorum. kızlar ben kaçıyorum benim kurtlu bir içeri bir dışarı dolaşmaya başladı yine görmesin nettre Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım yeni imaj fotonu face koymayı unutma🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Ocak 2013 #37.085 Kafa' Alıntı: evet tesss benim oğlum herkese herşeye kafa tutuyor şimdiden 🙂 çin testi rus testi..yok yüzük çevirme ve bildiğin bütün şeyler kız çıkmıştı 🙂 ama benim oğlum erkekim anne erkek dedi 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 Ben de de çoğu şey erkek çıkıyo ama rus, yüzük ve bu yıl hesabı kız diyo doktorda erkek diyo bakalım ne olacak🙂
Kafa' Alıntı: evet tesss benim oğlum herkese herşeye kafa tutuyor şimdiden 🙂 çin testi rus testi..yok yüzük çevirme ve bildiğin bütün şeyler kız çıkmıştı 🙂 ama benim oğlum erkekim anne erkek dedi 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 Ben de de çoğu şey erkek çıkıyo ama rus, yüzük ve bu yıl hesabı kız diyo doktorda erkek diyo bakalım ne olacak🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Ocak 2013 #37.086 esennruzgar' Alıntı: taşımakla aynı şey sanki neyse hadi kaçtım bye bye kızlar kendinize bebişlere iyi bakın Genişletmek için tıkla ... taşımak çok zor esen daha 2,5 ayda yıldım ben🙂 Şükür 3 gündür iyiyim ama
esennruzgar' Alıntı: taşımakla aynı şey sanki neyse hadi kaçtım bye bye kızlar kendinize bebişlere iyi bakın Genişletmek için tıkla ... taşımak çok zor esen daha 2,5 ayda yıldım ben🙂 Şükür 3 gündür iyiyim ama
Kafa Hamiş Melek 28 Ocak 2013 #37.087 tesaduf' Alıntı: 🙂 Ben de de çoğu şey erkek çıkıyo ama rus, yüzük ve bu yıl hesabı kız diyo doktorda erkek diyo bakalım ne olacak🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım merakla bekliyoruz ne olacak acaba 🙂 tesaduf' Alıntı: taşımak çok zor esen daha 2,5 ayda yıldım ben🙂 Şükür 3 gündür iyiyim ama Genişletmek için tıkla ... 3 aylık dönemi atlatıyorsun canım zamanla daha iyi olucaksın inşallah... bu arada ben 2li testi yaptırdım ense kalınlıgı filan normal çıktı Allaha çok şükür 1 hafta sonrada kan testlerinin sonuçları çıkacak.. inşallah onlarda güzel çıkar
tesaduf' Alıntı: 🙂 Ben de de çoğu şey erkek çıkıyo ama rus, yüzük ve bu yıl hesabı kız diyo doktorda erkek diyo bakalım ne olacak🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım merakla bekliyoruz ne olacak acaba 🙂 tesaduf' Alıntı: taşımak çok zor esen daha 2,5 ayda yıldım ben🙂 Şükür 3 gündür iyiyim ama Genişletmek için tıkla ... 3 aylık dönemi atlatıyorsun canım zamanla daha iyi olucaksın inşallah... bu arada ben 2li testi yaptırdım ense kalınlıgı filan normal çıktı Allaha çok şükür 1 hafta sonrada kan testlerinin sonuçları çıkacak.. inşallah onlarda güzel çıkar
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Ocak 2013 #37.088 Kafa' Alıntı: hadi bakalım merakla bekliyoruz ne olacak acaba 🙂 3 aylık dönemi atlatıyorsun canım zamanla daha iyi olucaksın inşallah... bu arada ben 2li testi yaptırdım ense kalınlıgı filan normal çıktı Allaha çok şükür 1 hafta sonrada kan testlerinin sonuçları çıkacak.. inşallah onlarda güzel çıkar Genişletmek için tıkla ... ya doktor 2 li yapmadı bana 3 lü yapıcam 3 hafta sonra ikiliye gerek yok dedi😕
Kafa' Alıntı: hadi bakalım merakla bekliyoruz ne olacak acaba 🙂 3 aylık dönemi atlatıyorsun canım zamanla daha iyi olucaksın inşallah... bu arada ben 2li testi yaptırdım ense kalınlıgı filan normal çıktı Allaha çok şükür 1 hafta sonrada kan testlerinin sonuçları çıkacak.. inşallah onlarda güzel çıkar Genişletmek için tıkla ... ya doktor 2 li yapmadı bana 3 lü yapıcam 3 hafta sonra ikiliye gerek yok dedi😕
Kafa Hamiş Melek 28 Ocak 2013 #37.089 tesaduf' Alıntı: ya doktor 2 li yapmadı bana 3 lü yapıcam 3 hafta sonra ikiliye gerek yok dedi😕 Genişletmek için tıkla ... bazı doktorlar öyle yapıyor benimkide 3lü testten bahsetmedi canım
tesaduf' Alıntı: ya doktor 2 li yapmadı bana 3 lü yapıcam 3 hafta sonra ikiliye gerek yok dedi😕 Genişletmek için tıkla ... bazı doktorlar öyle yapıyor benimkide 3lü testten bahsetmedi canım
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Ocak 2013 #37.090 Kafa' Alıntı: bazı doktorlar öyle yapıyor benimkide 3lü testten bahsetmedi canım Genişletmek için tıkla ... senin iyi çıkmasıa sevindim canım benim doktorum da yapıcam demişti bebek 1hafta öne geçmiş 13+5 olmuş o yüzden 3 lü yapalım daha iyi dedi
Kafa' Alıntı: bazı doktorlar öyle yapıyor benimkide 3lü testten bahsetmedi canım Genişletmek için tıkla ... senin iyi çıkmasıa sevindim canım benim doktorum da yapıcam demişti bebek 1hafta öne geçmiş 13+5 olmuş o yüzden 3 lü yapalım daha iyi dedi