Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

allah gönlünüzden kalbinizden geçen duaları kabul etsin inşallahhh hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar almayı kucaklarımıza nasip etsin isteyenlere bekleyenlerede inş.

pine ile konuştum henüz durcuk gelmemiş oda son hazırlıkalrı yapıyormuş

niko ile dün görüştüm annesindeymiş konyada slm var

hadi bende gidiyorum

esen huzur ikra nilayysss ( nerdesin )

sizlerinde kandili mübarek olsun unuttuklarım vede

selam kızlar yarın burada son günüm Allahın izniyle. akşam uçağım var.
kandiliniz mübarek olsun hepinizin. sizlere de dua edicem. sizde duanızdan eksik etmeyin beni..

bugün ablam kontrole gitti. henüz bebeğin kalp atışlarını duymamıştı. bugün duymuş şükürler olsun 7+2 ymiş. çok ama çok mutluyum. Allaha şükürler olsun...
ben de başladım ablam için araştırmalara hem de yazdıklarınızı okuyorum. bana da prova oluyor bunlar..
öptüm herkesi

OO ŞEKER SEYYYY yirim onun burnunu kızzz aynı senn🙂sahıll heeee🙂büyük ekranda baktım bebişin kac kılo birde uyurken mı cekıldı resım

kızlarr benn cd yı getırmeyı unuttumm hayret hıc te unutkan bırı degılımdır

980 grlarda canım 28 haftaya girdim
normal gidiyoruz şimdi hayırlısı ya şimdi değişki geliyor son haftalarda netleşir daha valla 50gr şekeri içince taklamı attı bilmem

tes evladn kızı oglanı olmaz hem bızde ıkısıde yok bak oglansa gücüne gıder kız bebişin bn bi bakım ultrason kagıtları varmı bızımkı nerde duruyordu🙂

bişi demedim ki be oğlımuz oluyomuş dedim🙂 Kafanında sağdaymış diye ona sataştım sadece 🙂🙂 Gücenmez benim benim pamuk oğlum. He içimi çok bulandırıyo diye ben ona biraz güceniyorum o ayrı🙂🙂

- - - Updated - - -

ogleden sonra esım gelecek ona getırteyım cd lerı unutmazsam🙂

cdyi buraya yükleyebilcen mi canım