kelebek sen hamiş olmadanda unutkalık vardı bacım wc bile girerken tlf eşiğe koydum ararsın diye gelicektin ya hani illeri karıştırmıştın bilmem ne parkı
Kalp atışı dinlemek çok çok iyi bir şey değil yarın sağlık ocağına gidicem geldiğinde dinleyelim dedi istemiyorum dicem kafa bak bir netten cmt dr gittiğmi hemşire dedi çok iyi değil hani sürekli sdinletmiyoruz diye
karnında mı dinlicen canım hiç duymadım öle bişi. Alma bence paranoyak olursun ben olsam dakika başı bakardım da🙂 İnsanın düzeni bozulur. Allaha emanet o sıkma canını
Kalp atışı dinlemek çok çok iyi bir şey değil yarın sağlık ocağına gidicem geldiğinde dinleyelim dedi istemiyorum dicem kafa bak bir netten cmt dr gittiğmi hemşire dedi çok iyi değil hani sürekli sdinletmiyoruz diye
- - - Updated - - -
BAKAYIM KOCİŞ PLAN PROGRAM YAPMAZSA BELKİM UĞRARIM ÇAYINI İÇMEYE AMA YİNE SÖZ VERMİYORUM
- - - Updated - - -
BAKAYIM KOCİŞ PLAN PROGRAM YAPMAZSA BELKİM UĞRARIM ÇAYINI İÇMEYE AMA YİNE SÖZ VERMİYORUM
aa iyi değilmiymiş sahil ben bilmiyordum ne bileyim insan merak ediyorya ondan sorduydum ama almıyım madem..Allahın izniyle sağlıklıdır inşallah bebeklerimiz
karnında mı dinlicen canım hiç duymadım öle bişi. Alma bence paranoyak olursun ben olsam dakika başı bakardım da🙂 İnsanın düzeni bozulur. Allaha emanet o sıkma canını
aa iyi değilmiymiş sahil ben bilmiyordum ne bileyim insan merak ediyorya ondan sorduydum ama almıyım madem..Allahın izniyle sağlıklıdır inşallah bebeklerimiz
hee dopper gibi bişeymiş kalp atışlarını dinliyormuşsun..eşimde dedi her dakika onu dinlersin artık dedi
zaten sağlıklı değilmiş baksana almıyımbende bari..Allaha emanetler gerçekten inşallah
- - - Updated - - -
he valla sorma kendimi sorgu odasında gibi hissettim
anacım durun daha ben size diyorum ya 24 haftaya kadar hiç birşey hissetmedim varmı yokmu şu dr gidince yatınca okumadığım dua kalamdı allaha emanet hiç bence gerek duyma öyle şeylere sen dua ert bol bol yeterli
Tes zaten msj atarım canım cmt günü belkim misafir felan olursa koştur onlara bişey yapmakla geçer günüm zaten haberleşiriz çok sıkıldım bende millet gel git az da ark vakit ayımak istiyorum
- - - Updated - - -
KIL YÜN İŞİNİİZİ NASIL YAPIYONUZZZZARTIK ZOR OLCEK
TES SANA BİŞEY DEMİYORUM SEN TÜYZSÜZ OLMUŞUNDUR ARTIK