Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bnde bnde sahıllll🙂iş hyatı geriyo bazen

hayrlısı olsun resmlerını cek bıze mutlaka
sahıll bebişin hareketını kacıncı haftda hıssettn

aa tes ne cabukl gectıı zaman 3. ayın doldu demek masallh dıyelım test yapar evt yaa cınsıteınıde soyler ama gıttıgın doktorun ultrasonları cok onemlı özel hastanedekıler de bıle hemen bellı olmuyor renklı ultrasonlarda 4 boyutlularda bellı oluyor ayy meraktayım bndee

kelebekcim 12+6yım bugün itibariyle canım..giderken çikolata yemeyi düşünüyorum bakalım neler olacak 🙂

tesss 2li testi kesin yapar kuzuu yok biraz daha zaman geeçse testin zamanı geçiyo..benim doktorum yapacagını söylemişti geçen gittiğimde...

ay bu 20 gün bi geçmedi gitti ya 😕

kelebekcim 12+6yım bugün itibariyle canım..giderken çikolata yemeyi düşünüyorum bakalım neler olacak 🙂

tesss 2li testi kesin yapar kuzuu yok biraz daha zaman geeçse testin zamanı geçiyo..benim doktorum yapacagını söylemişti geçen gittiğimde...

ay bu 20 gün bi geçmedi gitti ya 😕

ya sızın cınsıyetn bellı olması lazım bnm 11 haftalıkken belli oldu meraktayım KIZLARRR BELLI OLSUN CINSIYET ama yaaa tess senn kız gıbı ama kafa ıcın yorum yapamıom kafa kendını gızlı tutuyor 😀

ben çok geç hissettim nedense 24 25 haftalarda 6 ay içerisinde hissettim şmidi bariz anlıyorum ama öyle henüz tekmelere girişmelere başlamadı anasının kızı çok uysal çok hahahaha 🙂)

- - - Updated - - -

kızlar geç gösteriyor kelebek erkekler belli hahaha

ben 4 ayı geçince öğrendim ben pek geriden gidiyorum ya

ben çok geç hissettim nedense 24 25 haftalarda 6 ay içerisinde hissettim şmidi bariz anlıyorum ama öyle henüz tekmelere girişmelere başlamadı anasının kızı çok uysal çok hahahaha 🙂)

- - - Updated - - -

kızlar geç gösteriyor kelebek erkekler belli hahaha

ben 4 ayı geçince öğrendim ben pek geriden gidiyorum ya

evt erkek cocukları erken hareket edermıs bızde 2 aylıkken ultrasonda kolunu oynattıgını gormustuk ya bna herkes ozama erkek dedı erkeler hızlı helısır cabuk hareket edermıs bnm arkdasım dun yemekte bn 3 aylıkken hısettm dıyor bızde yedıkk mumkun degıl bnde sana oyle gelıyordur dedm hatta bnmde onumzdekı haftalarda hıssetmem mumkunmuş geneli 22 24.haftadan sonra tabi.uysal olsun sahılll sana ceksınn akıllı bebiş olcak🙂

niye kız neremi gizli tutuyorum herşeyim ayen beyan açık 🙂

şaka yapıom kız🙂ama bnm fazla bılgım yok sennle ılgılı kafa nerdeydn sen kamuda calısıyorsunda hangı kamu daıresınde🙂evının resmlerını gormuşmuyduk🙂 hafıye gıbıyım hee bıze anlat smdı hadı hadı hadııı🙂bn unutmus da olabılırm ama

ohoooo ilidemi unuttun kız 🙂 daha önce yazmıştım canım tekrar açık açık burdan yazmayım istanbul yakınlarındayım..

evet kamuda çalışıyorum iç işleri bakanlığına bağlıyım..

evimin resimlerini eklemiştim hatta eşya yarışmasında birlikte yarışmıştım..

sen beni unutmuşsun zaten hahaha

Geri