aa tes ne cabukl gectıı zaman 3. ayın doldu demek masallh dıyelım test yapar evt yaa cınsıteınıde soyler ama gıttıgın doktorun ultrasonları cok onemlı özel hastanedekıler de bıle hemen bellı olmuyor renklı ultrasonlarda 4 boyutlularda bellı oluyor ayy meraktayım bndee
ya sızın cınsıyetn bellı olması lazım bnm 11 haftalıkken belli oldu meraktayım KIZLARRR BELLI OLSUN CINSIYET ama yaaa tess senn kız gıbı ama kafa ıcın yorum yapamıom kafa kendını gızlı tutuyor 😀
ben çok geç hissettim nedense 24 25 haftalarda 6 ay içerisinde hissettim şmidi bariz anlıyorum ama öyle henüz tekmelere girişmelere başlamadı anasının kızı çok uysal çok
ha 🙂)
- - - Updated - - -
kızlar geç gösteriyor kelebek erkekler belli
ben 4 ayı geçince öğrendim ben pek geriden gidiyorum ya
ya sızın cınsıyetn bellı olması lazım bnm 11 haftalıkken belli oldu meraktayım KIZLARRR BELLI OLSUN CINSIYET ama yaaa tess senn kız gıbı ama kafa ıcın yorum yapamıom kafa kendını gızlı tutuyor 😀
ben çok geç hissettim nedense 24 25 haftalarda 6 ay içerisinde hissettim şmidi bariz anlıyorum ama öyle henüz tekmelere girişmelere başlamadı anasının kızı çok uysal çok
ha 🙂)
- - - Updated - - -
kızlar geç gösteriyor kelebek erkekler belli
ben 4 ayı geçince öğrendim ben pek geriden gidiyorum ya
evt erkek cocukları erken hareket edermıs bızde 2 aylıkken ultrasonda kolunu oynattıgını gormustuk ya bna herkes ozama erkek dedı erkeler hızlı helısır cabuk hareket edermıs bnm arkdasım dun yemekte bn 3 aylıkken hısettm dıyor bızde yedıkk mumkun degıl bnde sana oyle gelıyordur dedm hatta bnmde onumzdekı haftalarda hıssetmem mumkunmuş geneli 22 24.haftadan sonra tabi.uysal olsun sahılll sana ceksınn akıllı bebiş olcak🙂