Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

valla ben 25 yaşına kadar bir fil odasız büyüdüm ablamda kardeşimde birimiz misafir odasında birimiz oturma odasında hiç bişeyimiz eksilmedi ablamda yaptı oda ama 3 4 yaşına kadar yatak odasında kaldı yeğenim sonra odayı genc tarza çevirdiler baza felan 🙂 yani önemli olan olması ama ilerde neyle karşılacağımızı bilemeyiz hele bir doğsunlarda

benm ablamn cadı kayınvalıdesı cocgu 40 kişiye ellettı cocuk yırttı kendıını ablam da bızde sınır olduk tbı tam cadı bır kadın
bn ıstemm oyle zaten cevremde bu tarz hreket yapacak kımsede yok bnm kayınvalıdemde boyle seylerden pek hoslanmaz neyseki

kızlar bızde bılmıos bakalm zaman gosterecek herkes buyuk evde mı buyutuyor cocugu dıyorum bazen ama esyaları napıcaz hıc bılmıom bakalm artk
sahıl sen oda cıkarsan super olur bnce dublex gıbı ılerıde nasıp olur ınsallh gonlumze gore her sey kızlar
tes sen oda yı aldın mı anlamadım erken degılmı bosaltmak ıcın

odayı almadık canım da hazır başka telaşlarımız yokken biraz boşaltalım dedik. Dolap aldık işte ıvız zıvırlar gitmiş oldu odadan. Yoksa hala ütü masası kurutmalık elektrik süpürgesi felan duruyo. Çok karışıktı bizim oda düzene girsin diye yaptık yani

günaydın kızlar hayırlı mutlu sabahlarr hepinize

sizlerle önemli bir sey paylasacagım gebelikte sinüzüt ağrısı çekenler için bir tedavi denemekte fayda var sahıl özellikle senn ve bnm için.

Hazırlanışı: Yaklaşık yarım litre suyu bir tencerede kaynatın. 3 çorba kaşığı kurutulmuş kır papatyasını (büyük papatya olmaz) kaynamakta olan suyun içine atın. Uygulanışı: Başınızı havlu ile örterek, yüzünüzü buharına tutarak burnunuzdan nefes alıp verin. Bu uygulamayı 5 dakika uygulayın. 5 dakika tamamlandıktan sonra yarım saat ara verip tekrar beş dakika aynı şekilde başınızı havlu ile örterek uygulayın.
Ertesi gün aynı şekilde 5 dakika uygulayıp yarım saat ara verin ve tekrar 5 dakika uygulayın.
Akıntının gelmeye başladığı gün 3 gün ara verin.Papatya kürünü Sinüzit tamamen kuruyana kadar uygulanması gerekir. Papatya kürü uygulamasının yarım bırakılması halinde sinüzit tekrar edebilir.

günaydın kızlar hayırlı cumalar. Kelebekcim bende bunu papatya değilde kekik dökülenini yapıyordum eskiden yapmayalı baya oldu unutmuşum gerçi ben baş ağrısı için değil cilt gözenklerim açılsın diye yapıyordum bunu eşimin başı çok ağrır ona yapayım bunu ben çok sağol

günaydın kızlar hayırlı cumalar. Kelebekcim bende bunu papatya değilde kekik dökülenini yapıyordum eskiden yapmayalı baya oldu unutmuşum gerçi ben baş ağrısı için değil cilt gözenklerim açılsın diye yapıyordum bunu eşimin başı çok ağrır ona yapayım bunu ben çok sağol

kekik kökünü duymamıştım onuda arastıryım bn baş ağrısı ıcın zencefil cok ıyı gelıyor eskıden berı şifalı oldugu bılınıyor kabuklu tarcın bırde onlarıda kaynatıp içir eşine Rabbim şifa versn bekleyenlere bnm bugun bıraz başağrsım olunca hemen arastırdm nette inşallh faydasını görrürüz

sahılcım gunaydn hayrlı cumalar hepimize dualarımız kabul olsun inşallh

Geri