bnm ev küçük kiraya cıkalım dıos bir yandan kıyamıom oturma odamı ıptal etsem aldıgım yenı mobılyalara yazık birde apartman bızım cok yuksk katlı 13 katlı bıraz zorlugunu cekıos genıs ve 5 katlı bır apartmana cıkalım dıos henuz ev bulamadık gonlumuze gore yenı evlern cogu satılık bakalm napıcaz nasıp her sey
bnm ev küçük kiraya cıkalım dıos bir yandan kıyamıom oturma odamı ıptal etsem aldıgım yenı mobılyalara yazık birde apartman bızım cok yuksk katlı 13 katlı bıraz zorlugunu cekıos genıs ve 5 katlı bır apartmana cıkalım dıos henuz ev bulamadık gonlumuze gore yenı evlern cogu satılık bakalm napıcaz nasıp her sey
tes bız yegenlerme kına yaptık acıkcası cocuklara ezıyet gelıyor zorla cocuklara gıydırılen o suslu sıkıcı elbıseler kısa bır sure sonra cocuklarn aglamaya baslamasına neden oluyor bizim ıkı yegen de cok agladı yazık hıc kıyamadım ustelk bazı adetlerde bebek elden ele gezıyor kımı çarsafla sallıyor bna gore bunlar bıraz yersz gelıyor elbette mevlut yaprm dualar okunur ancak bir kaç yakınımla o kadr ınsallh o gunlerı grrz de anlatırız
bnde evımı sevıyorum tes kucuk ama bızım evımız sonucta kalabalk mısafr gelnce zor oluyor salon normal büyüklükte ama oturma odası kucuk şimdi bebiş oluncada esyalar bır kat daha artacak yatak odasına gardıroba nasıl sıgdıracagm bılmıyorum hadı beşik alırsak sığar da
tes bız yegenlerme kına yaptık acıkcası cocuklara ezıyet gelıyor zorla cocuklara gıydırılen o suslu sıkıcı elbıseler kısa bır sure sonra cocuklarn aglamaya baslamasına neden oluyor bizim ıkı yegen de cok agladı yazık hıc kıyamadım ustelk bazı adetlerde bebek elden ele gezıyor kımı çarsafla sallıyor bna gore bunlar bıraz yersz gelıyor elbette mevlut yaprm dualar okunur ancak bir kaç yakınımla o kadr ınsallh o gunlerı grrz de anlatırız
sen istemesende anane babane özeniyor canım ya daha mevlüt konuşulmuyo tabi ama annem herşeyi organize eder evimide tıka basa doldurur kesin🙂 Geçen mevlüde gittim sadece ananen babae ve hoca da dolaştı bebk hemen içeri götürdüler işte maksat adet yerini bulsun
bnde evımı sevıyorum tes kucuk ama bızım evımız sonucta kalabalk mısafr gelnce zor oluyor salon normal büyüklükte ama oturma odası kucuk şimdi bebiş oluncada esyalar bır kat daha artacak yatak odasına gardıroba nasıl sıgdıracagm bılmıyorum hadı beşik alırsak sığar da
oturma odası yapmakla hata ettik galiba bende pişmanım 2 haftadan beri çocuk odasını boşaltmaya çalışıyrouz eşimle dolap aldık antreye koyduk bir çok şeyi topladı ama yetmiyo balkonu kapatıp oraya da dolap yaptırcaz sanırım
uyuyor imajı yaratıcan elden ele gezmesi de çok saçma bir mevlütte elden ele gezdirdiler bebeği annesi küplere bindi kaynanası aldı bebeği ay kız resmen delirdi 🙂
valla bizim salon yatak odası hol
ama yatak odam geniş oraya koyarım zaten evlerin durumu meşhul baktım yıkılmıyor terasa yarım kat dublex düşünüyorum kısmet bakalım oda olsa ne olcak daha miik kuş bir iki yaşına kadar seninle yatmak zorunda
benm ablamn cadı kayınvalıdesı cocgu 40 kişiye ellettı cocuk yırttı kendıını ablam da bızde sınır olduk tbı tam cadı bır kadın
bn ıstemm oyle zaten cevremde bu tarz hreket yapacak kımsede yok bnm kayınvalıdemde boyle seylerden pek hoslanmaz neyseki
kızlar bızde bılmıos bakalm zaman gosterecek herkes buyuk evde mı buyutuyor cocugu dıyorum bazen ama esyaları napıcaz hıc bılmıom bakalm artk
sahıl sen oda cıkarsan super olur bnce dublex gıbı ılerıde nasıp olur ınsallh gonlumze gore her sey kızlar
tes sen oda yı aldın mı anlamadım erken degılmı bosaltmak ıcın