kelebek dün biraz dargın olduuğm ark süpriz yapmış ve gelmiş bebe çorabı ve böyle zıbın üstüne giyilen takım almış şapkalı felan kırmızı ay ark gördüm hediye felan umrumda olmadı sanki dünyaalrı getirmiş gibi sevindim uüur getirsin diye bereketiyle gelsin diye ufak tefen bile şimdidedn geldi
para vermek en iisi valla en azından ihtiac bişey alır
annemde hep para götürür
benim öyle bebeği olan pek ark olmadı ama gittiğim ilk evlerede boş gitmiyorum ya çok şükür götürüyorum iki katı geliyor elim çok boldur çok şükür herşeyimde dolu dolu
evt canım senin elin bol ilk evlendiğinde de çeyizini dağıttın valla ben de çok mu pintiyim ne🙂 Verene Allah daha çok veriyor canım ya bende çok inanıyorum bana. Banada şehir dışında arkadaşım kargoyla pijama takımı yollamış fasülyem ilk hediyesi o oldu. Nasıl mutlu oluyo insan
kelebek dün biraz dargın olduuğm ark süpriz yapmış ve gelmiş bebe çorabı ve böyle zıbın üstüne giyilen takım almış şapkalı felan kırmızı ay ark gördüm hediye felan umrumda olmadı sanki dünyaalrı getirmiş gibi sevindim uüur getirsin diye bereketiyle gelsin diye ufak tefen bile şimdidedn geldi
para vermek en iisi valla en azından ihtiac bişey alır
annemde hep para götürür
benim öyle bebeği olan pek ark olmadı ama gittiğim ilk evlerede boş gitmiyorum ya çok şükür götürüyorum iki katı geliyor elim çok boldur çok şükür herşeyimde dolu dolu
güle güle kullansın pek yakısır bnm minik kelebegıme🙂artık giydirdiginde resim isteriz gönül almak cok güsel bnce de hediyenn büyüklüğü küçüklüğü hıc onemlı degıl sahıl hediye alırken kac aylık alıyorsun genelde 0-6 aylık sanırım degılmı
günaydın kızlarrr günaydınn minikk yavrularrr
ay ben sabahtan beri düşük dosyası işliom psikoloji kalmadı vla off ALLAH korusun
kızlar bnmde elim cok bol annemn haberı yok bn ceyızler esyalarımı bıle ıhtıyac sahınıbne verdm ee kullanmıyorum seccadeler,bezler,patikler,örtüler yardım dernegıne verdm evlenecek kızlar ıcin bn bu yuzden hıc para tutamam ama artk dıkkat edıom bnde bebegım ıcn
kızlar bnmde elim cok bol annemn haberı yok bn ceyızler esyalarımı bıle ıhtıyac sahınıbne verdm ee kullanmıyorum seccadeler,bezler,patikler,örtüler yardım dernegıne verdm evlenecek kızlar ıcin bn bu yuzden hıc para tutamam ama artk dıkkat edıom bnde bebegım ıcn
ben daha öyle pek bişey alamdım kelebek sadece yeni doğan ilk günler giyilcek var o arkadaşmıda zıbın üstü tulum takımı gibi almış minnacık zaten el kadar ayol onları makinada bile birkmez yıkamaya 🙂 elde yıkarız artık bol bol
- - - Updated - - -
hayurlı cumalar kızlar
valla çyizden eser yok verdim verdim verdimmm
hayır kurumu gibi aman ya verdim kadar geliyor şükür
sadece fuzli insnalarada verdim o adama kokuyor
bnada ablam almış hastane cıkısnda gıydırmek ıcın henuz gormedım ama elde sabunla yıkarız artk deterjanlar cocuklara alerjı yapar beyaz dogal sabun en guselı
bnde yorgunum bugun dınlenmek ıstıom işlern yogunlugundan epey bunaldım bırde son bır kac gundur iş yernde bazılarına sinir oluyom hırsımı ne kadar bagrsamda alamıom bu yuzden gergınım yanı şöylekı alıp elıme evıre cevıre dövsem hıncım anca gecer
bnada ablam almış hastane cıkısnda gıydırmek ıcın henuz gormedım ama elde sabunla yıkarız artk deterjanlar cocuklara alerjı yapar beyaz dogal sabun en guselı
bnde yorgunum bugun dınlenmek ıstıom işlern yogunlugundan epey bunaldım bırde son bır kac gundur iş yernde bazılarına sinir oluyom hırsımı ne kadar bagrsamda alamıom bu yuzden gergınım yanı şöylekı alıp elıme evıre cevıre dövsem hıncım anca gecer