Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şurada az girip takılıyorum yani bazen girmemek en iyisi

- - - Updated - - -

NEDEN ZORLUCAKSIN ÜZÜLCEĞİN KIRILCAĞIN İÇİN TEDİRGİN OLUYORUM ALINGANLIKLARINDAN DOLAYI
ŞOK OLUYORSUN YA YAZILANA HAYRETLERDE KALIYORSUN YA

ONDANNNNNNNNNNN

ben girmeyim o zaman sahilcim sana ve diğer arkadaşlarada rahatsızlık vermem böylece olur biter sorunda ortadan kalkar...

şokta olmam hayret içindede kalmam merak etme..

Kızlar şaşkınlıktayım şu anda sahil hiçbişey demedi sende espirilere alınıyosun kafa arkadaşım karışmayayım dedim am arkadaşların küsme konumuna gelmesinide istemedim bence öpüşün cinsiyet muhabetinide tadında yaparız siz birbirinizle muhabbetiniz daha iyi ama karışmadan yapamadım kusurumu maruz görün

merhaba arkadasım hoşgeldin sefa geldin...bak sen bile benim ne kadar geçimsiz oldugumu gelir gelmez şıp diye anladınnnn demekki çok uzaktan bile belli oluyor...

Allah razı olsun ne diyim buyrun alınmasız güzel muhabbetinize devam edin ne diyim

canım özür dilerim ben onu demek istemedim benim söylemek istediğim bunca yazdıklarınız var önemsiz bir konuyu kapatın dedim sahilimde üzülüyoo bak o seni kırmak istemediki ben sizin yazdıklarınızı hep okuyorum o kadar güzel muhabbet ediyonuzki aranıza bile giremiyorum bazen

cocuk değilim ayşedan ota boka küsecek yapım yok sadece

kafadan bekeldiğim cevapp

( kız sahil canınınz sağolsun bir doğsun valla gönderriim ne olcakki benim kimsenin bişey göndermesine ihtiyacım yok takı toka mevzusu açılmışken ve benim cinsiyet belli iken espiri yapayım dedim olay bu bunun cinsiyet ayrımı ile hiç uzaktan yakından alaksı yok )