kızlar bu ınsanlar ne kadr salak bna dıyorlarkı cınsıyet ne erkek dıom olsun saglıklı olsun dıyorlar
ha sankı benım ıtırazım var gıbı kii bnm ıcın kız erkek farketmez evlat sonucta emınım kız desem olsam saglıklı olsun derlerdıı ama esım gururlanıyor cok dıyorum yapma böyle ayıp bellı edıyor erkek ıstedıgını erkek arkd.bakalm hemen bellı olmaz sonradan degısırse dıyorlarmıs
kızlar bu ınsanlar ne kadr salak bna dıyorlarkı cınsıyet ne erkek dıom olsun saglıklı olsun dıyorlar
ha sankı benım ıtırazım var gıbı kii bnm ıcın kız erkek farketmez evlat sonucta emınım kız desem olsam saglıklı olsun derlerdıı ama esım gururlanıyor cok dıyorum yapma böyle ayıp bellı edıyor erkek ıstedıgını erkek arkd.bakalm hemen bellı olmaz sonradan degısırse dıyorlarmıs
kız erkek ne fark eder ya kızlar benim kızım sizin kızınız sizin oğluşunuz benim oğluşum aaaa
hepimiz kardeşizzzz 🙂 arkadaşız dostuz
kaf oğlun oldumu beğendiğin toka takı olunca gönderrisin bacım bana 🙂
ya valla sahilcim benim içinde çok bişey farketmez ama gönlümden geceni sordunuz bende söyledim içimden o geçiyo dedim..sanki ortada evlat ayrımı yaparmış gibi gözüktüm hayret içindeyim şuan...ne gelirse gelsin başımın üzerinde yeri var..
erkek kız sağlıklı sıhhatli olsunda başka birşey istemiyorum diyim bu konuyuda böyle kapatıyım..yoksa erkek çocougu iyi değil kesinlikle istemezdim gibi bişey asla çıkmadı ağzımdan..
sahilcim benim yazdıklarım senin yazının üzerine değildi genel bu konuşma üzerineydi.yoksa senin yazdıklarına ithafen yazmadım canım bunu bilmeni isterim.
dikkat etmene gerek yok canım neden dikkat ediyorsun o kadar zorluyormuyum seni anlayamadım 🙂