Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yat yat nereye kadar ya kalktım bı makyaj yapıp geldım kendımı cok sevıyorum bana bırsey olursa yasayamammm hahaha hahaha

bizde seni seviyoruz kuzuuu 🙂

hıc bellı olmuyor ozledıgın kafacannnnnnn gelmesen aklına bıle gelmem hıhhhhh :zonked:

kafaaaaaa :muz: :muz: bununla selamliyorum seniiii

ay aşkolsun neden belli olmuyomuş yahu özledim seni valla kuzu yaaa muhabbetin belini ne kırardık bi zamanlar beee hatta uyarı alırdık hahaha:meme:
:uhh::uhh::uhh: bende bunlarla selamlıyorum seniiiiiii hahaha

hahaha niko senide görcez kuzu enyakında buralarda 🙂

a kızlar ne muhabbetler ederdik ya valla

ama hala kafa aynı akşınların devam ediyormu dr yasak verdimi adamcağız dinlenir azcıkın 🙂

aynen muhabbetin belini kirardik simdide bizim belimizi kiriyorlar hahaha hahaha

hahaha hahaha kiz kafa bunlari unutmusum ya ben aldim selaminiiiii :muz:

evet bende unutmusum kuzuuu 😀 yok kız bizim belimizi kimse kıramaz biz ne badireler atlattık bundan hahaha

hahaha niko senide görcez kuzu enyakında buralarda 🙂

a kızlar ne muhabbetler ederdik ya valla

ama hala kafa aynı akşınların devam ediyormu dr yasak verdimi adamcağız dinlenir azcıkın 🙂

yavru bizde akşın bitermi hiç hahaha hahaha doktor ilk gittiğimizde biraz mola verin demişti 10 gün filan ay nasıl geçti o günler gelde bana sor hahaha ama azmettik ve başardık hahaha

durmak yok yola devam kuzuuu ama dikkatliyiz biraz daha hergün dönme dolaba binemiyoz yani hahaha

Geri