Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

söle bakalım kafa bebiş ne kadarlık bugün benim 8+0 bugün kaçgün büyük seninki öğrenelim🙂 benim daha bir yerim çıkmadı iştahımda açılmadı. Banada mandalina çok iyi geliyo çantamda var sahi iyi hatırlattın yiyim bari🙂

ay tesss bana mandalina deme valla çok fena oluyorum çok tiksindim ya evde eşim bile zor yiyo hemen ben kokusunu almadan yiyo garibim ne yapsın 🙂

tesss internetten hesaplayınca 8+6 çıkıyo benim bebeğim canım son adet tarihi 23 ekim 🙂

esennnn o kadar uzatma kuzuuuu hemen olup olmayacagı belli olmazzz sen bu yaza başla çalışmalara hem evinde olmuş olacak ne güzel ohhhh 🙂

ay esen canımcım çok sevindim o evmi babanın dediği ne kadar fiyatlar orda
ay allah ödemede yardımcınız olsun gerçi kredim ipeşni mi bilmiyorum ama inan allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin genç yaşta ev sahibi olmak

ayyyyy yakın olsan ev görmeye gelirdik sana sen meşhur mutfak bloğundan seçmeler oh oh

sahiloooo ya ben normalde çayı hiç sevmem ama bu aralar çay içince böyle bi ferahlıyorum ya..internetten araştırdım iyi değil diyolar çay için çok kararsız kaldım gerçi çok içmiyorum 1 kupa içiyorum sen ne dersin 😕

esencim inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman olur canım 🙂 ben baya ugrastıgım için artık her gördüğüme çalışmalara başla hemen diyorum tik oldu