tesadüf Yeni Üye Üye 24 Aralık 2012 #36.041 pineapples' Alıntı: hemen hemen 20 haftalıkken falan hissedersin canım belki daha erken belki daha geç Genişletmek için tıkla ... İnşallah Allahım o günleri de nasip eder canım ya düşününce bile heyecanladım harika bir duygu. Sen kaçıncı haftada cinsiyet öğrenmiştin?
pineapples' Alıntı: hemen hemen 20 haftalıkken falan hissedersin canım belki daha erken belki daha geç Genişletmek için tıkla ... İnşallah Allahım o günleri de nasip eder canım ya düşününce bile heyecanladım harika bir duygu. Sen kaçıncı haftada cinsiyet öğrenmiştin?
Kafa Hamiş Melek 24 Aralık 2012 #36.042 günaydın kızlarrr 🙂 tess gözün aydın 🙂 neler dedi doktor anlat bakam hele bana söz vermiştin 🙂 erkek olursa erken gösteriyormuş kendini ama kız olursa geç gösteriyormuş 🙂 sahilo pineee ne diyorsunuz buna kuzularrr
günaydın kızlarrr 🙂 tess gözün aydın 🙂 neler dedi doktor anlat bakam hele bana söz vermiştin 🙂 erkek olursa erken gösteriyormuş kendini ama kız olursa geç gösteriyormuş 🙂 sahilo pineee ne diyorsunuz buna kuzularrr
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Aralık 2012 #36.045 tes ben 23 haftadayım zar zor göz seğirmesi gibi hissediyorum artık bu haftadan sonra hissedilir yazıyor nette geriliyor bir sağ bir sol sakın olucak sanırım anasına çekmiş 🙂
tes ben 23 haftadayım zar zor göz seğirmesi gibi hissediyorum artık bu haftadan sonra hissedilir yazıyor nette geriliyor bir sağ bir sol sakın olucak sanırım anasına çekmiş 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Aralık 2012 #36.046 valla cmt çarşıa gittim bir pantolon almaya 90 çok pahalı hamiş kıyafetler 🙂 artık iki pantolonla geçitircem allahtan kış 🙂 pazarda eşmi hastaydı yok çorba ıhlamur derken akşam oldu akşamada çaya misafir var kaynımın ark ve eşi 🙂
valla cmt çarşıa gittim bir pantolon almaya 90 çok pahalı hamiş kıyafetler 🙂 artık iki pantolonla geçitircem allahtan kış 🙂 pazarda eşmi hastaydı yok çorba ıhlamur derken akşam oldu akşamada çaya misafir var kaynımın ark ve eşi 🙂
pineapples Hamiş Melek 24 Aralık 2012 #36.047 tesaduf' Alıntı: İnşallah Allahım o günleri de nasip eder canım ya düşününce bile heyecanladım harika bir duygu. Sen kaçıncı haftada cinsiyet öğrenmiştin? Genişletmek için tıkla ... bana doktor 12. haftada kız gibi gözüküyor şuan için dedi 16. haftada kesin kız bu dedi 🙂
tesaduf' Alıntı: İnşallah Allahım o günleri de nasip eder canım ya düşününce bile heyecanladım harika bir duygu. Sen kaçıncı haftada cinsiyet öğrenmiştin? Genişletmek için tıkla ... bana doktor 12. haftada kız gibi gözüküyor şuan için dedi 16. haftada kesin kız bu dedi 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Aralık 2012 #36.048 banada 16 haftada kız dedi ogünü unutmam her halde bir alkış o biçim heyyyooo gibi
pineapples Hamiş Melek 24 Aralık 2012 #36.049 sahile uzan' Alıntı: banada 16 haftada kız dedi ogünü unutmam her halde bir alkış o biçim heyyyooo gibi Genişletmek için tıkla ... bende hep kız istiyordum zaten o kadar mutlu oldum ki binlerce şükrettimmmm
sahile uzan' Alıntı: banada 16 haftada kız dedi ogünü unutmam her halde bir alkış o biçim heyyyooo gibi Genişletmek için tıkla ... bende hep kız istiyordum zaten o kadar mutlu oldum ki binlerce şükrettimmmm
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Aralık 2012 #36.050 pine midemde bir yanma oluyor sanki yukarı yukarı hava basıyor neden öyle yaaa geçende zorla parmakla çıkarttım rahatladım kusmayıda becweremiyorum
pine midemde bir yanma oluyor sanki yukarı yukarı hava basıyor neden öyle yaaa geçende zorla parmakla çıkarttım rahatladım kusmayıda becweremiyorum