nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Aralık 2012 #36.031 aşkkelebeği' Alıntı: nicki karar vermedik kii daha isim araştıryoz dün kayınvalıdemler aradı ısımı bulmuşlar ne diye sorduk kayınpederımın adını söylüyor Genişletmek için tıkla ... iyiifikirmis kiz uzakta aramayin iste
aşkkelebeği' Alıntı: nicki karar vermedik kii daha isim araştıryoz dün kayınvalıdemler aradı ısımı bulmuşlar ne diye sorduk kayınpederımın adını söylüyor Genişletmek için tıkla ... iyiifikirmis kiz uzakta aramayin iste
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Aralık 2012 #36.032 ay benim kızçeler isim söylemeye çekinyorlar bana haha tısrtı direk eşime attım ben hani onu istiyor bende istiyorum dedim ama ortanca kaynım naz olsun cemre olsun ikinci ismi takmış vaziyette bende dedim sennikine koarsın ahahah
ay benim kızçeler isim söylemeye çekinyorlar bana haha tısrtı direk eşime attım ben hani onu istiyor bende istiyorum dedim ama ortanca kaynım naz olsun cemre olsun ikinci ismi takmış vaziyette bende dedim sennikine koarsın ahahah
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Aralık 2012 #36.033 günaydın kızlar güzel bir hafta olsun nasıl geçti hafta sonunnuz
tesadüf Yeni Üye Üye 24 Aralık 2012 #36.035 günaydın kızlar, biz cumartesi doktora gittik duyduk pıtpıtları çok heyecanlı bir olay gözlerim doldu zaten. bugün tam 2 aylık oldu fasülyem
günaydın kızlar, biz cumartesi doktora gittik duyduk pıtpıtları çok heyecanlı bir olay gözlerim doldu zaten. bugün tam 2 aylık oldu fasülyem
tesadüf Yeni Üye Üye 24 Aralık 2012 #36.037 hoşgeldin pine iyiyiz biz şükür canlıymış yavrum çok mutluyum
pineapples Hamiş Melek 24 Aralık 2012 #36.038 tesaduf' Alıntı: hoşgeldin pine iyiyiz biz şükür canlıymış yavrum çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk rabbim oynadığı parmağını emdiği günlerinide göstersin tes
tesaduf' Alıntı: hoşgeldin pine iyiyiz biz şükür canlıymış yavrum çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk rabbim oynadığı parmağını emdiği günlerinide göstersin tes
tesadüf Yeni Üye Üye 24 Aralık 2012 #36.039 pineapples' Alıntı: hoşbulduk rabbim oynadığı parmağını emdiği günlerinide göstersin tes Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah o günleri de görürüz. Kaçıncu haftaya denk geliyo ki daha çok vardır🙂
pineapples' Alıntı: hoşbulduk rabbim oynadığı parmağını emdiği günlerinide göstersin tes Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah o günleri de görürüz. Kaçıncu haftaya denk geliyo ki daha çok vardır🙂
pineapples Hamiş Melek 24 Aralık 2012 #36.040 hemen hemen 20 haftalıkken falan hissedersin canım belki daha erken belki daha geç