Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kafa brn ilk gittiğimde 6 haftalıktı arkadaşım 9 hafta oldu öyle gitti öyle 20 haftadan sonra almak ilgilenmek iatemiyorlar ortadan beri sen çok başlardasın değişşen bile sıkıntı olmaz

kafa sana bu haftada ne dicekler çok minik kesenin içinde kalp atsın sana eter o zaten allah korsuun olumsuz bişey olsa söyler ilk doktorun sensin dua etceksin varlığını hissedip alışcaksın olumsuzluğu sil kafandan tedirginlik doğana kadar bitmicek ben bile 6 aya giriyorum halen dr gittiğimde tir tir titriyorum eşim diyor hatun hatime başladı yine herşey bizim için ama olumsuz duymak istemiorum korkuyorum tecrübesizlik ilk heyecan farklı duygular bunlar
sen rahat ol dr bence biraz daha git şunu demesi gerekir bir sonraki aya randevunu al bana öyle diyor ayda bir gidiyorum bir sonraki aya randevunu al 🙂

karşı komşum bana ücretsiz kontrolden bahsetmişti 15 günde bir çağırıyor ilkinde muayene ücreti alıyorsa ikincide almıyor dedi ama tam anlamadım onu bende aradamı oluyo her aymı görcez bakalım. Sahil senin 2 li testten snra 3 lü ve 4 lü de yapıldımı

bütün testlere girdim
ikili üçlü ama dörtlü olmadım 4 boyutlu olcam ocakta

- - - Updated - - -

evet tes ayda ikinci gidince ücret olmuyor ama benim öyle ikinci gideceğim bir drum olmadı belki artık bundan sonraki evrelerde 🙂

Günaydın kızlar,

4 boyutlu dediğinde bebişinizi mi göreceksiniz canım nedir o? Kelebek test sonucunu öğrenirsen haberimiz olsun. İnş. hayırlı haberler alırız. Sen muayene ücretine ne ödüyorsun ki? Sahil sen ikili teste ne ödediğini hatırlıyormusun