Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

doktor bna sen cocu degılsın zorla ıceceksın dedıı ıcemıom öğürüyom hamilelikle degıl normaldede su içmem hele ki kış hiç içmem cok faydalıymış doktor saat başı 1 bardak 20 bardak toplamda su içeceksin dedi içebiliyorsan ne güzel

benimkisi çok sakin öyle onu ye bu ye hiç demiyor doğal süreç geçirmemden yana sahilcim sahilcim nasılsın şikayetin varmı ağrın varmı gibi tansiyonumu ölçüyor kg ölçüyor ultasondan bakıyor bak şu böyle bu böyle tamam bitti bu kadar kan ilacı yazdı bana başkada bieşy yok benim muyanee böyle

ben değilim kafacım neden gidiyorsun dersen en iyi doktor bu lakin suratsız sempatisi yok adamın güler yüzlü değil ehh bazen moral ve güler yüze ihtiyacımız oluyor bnm gittiğim doktor biraz sezeryan yanlısı ama sezeryanı iyi bu yüzden onda düşünmüyorum doğumu ama nasip tabi bilemem şimdilik idare ediom🙂

sen memnundun sanırım

şimdi gideceğim 6 aylıkkendeki dr tüp bebek dr onun ultason cihazı yeni renkli için ondan aldım bir kerelik randevu hem şeker ölçüm yükleme hem renkli ultason 150tl normalde şeker yükleme muayene ile birlikte 50tl idi şimdi hepsi 150

bnm doktorumda ikili test için kanı kendi aldı ilgili ama bn güler yüzlü olmamısından şikayetçiyim banada detaylı anlatıyor ultrasonda bebeği cd ler veriyor bebegımızın durumunu gösteren birazda şeker olsa🙂

Geri