ya kızlar benim aklımda şüpheler oluştu ya sizinle paylaşmak istiyorum
mesela bebeğimin tam olarak kaç+kaç oldugu söylemedi gecen gittiğimde sordum son adet tarihine göre 7 haftalık dedi.
sonra ne zaman geleceğimide söylemedi yani insan bi söyler ne zamn oldugunu demi bu süreçte ayda 1 iyidir dedi
birde şimdi ben özele gidiyorum ya..ilaçları kendimiz alıyoruz yani herhangi bi reçete yok..ileride doğum yapacagım zaman bana rapor verebilecekmi bilmiyorum kafam çok karışık kızlar
rapor konusunu bilemem ama kafa ayda bir muayene cagırıyorlar yok bnm doktorum ilk günden bu yana bebeğin gelişimi hakkında bilgi veriyor üstelik ultrasonda gelişimi ni çizip gösteriyor ama şöyleki bir kere yapmadı diye kötü deme o an aklı bir şeye takılmış olabilir birr kereye mahsus degerlendirmemek lazım
rapor konusunu bilemem ama kafa ayda bir muayene cagırıyorlar yok bnm doktorum ilk günden bu yana bebeğin gelişimi hakkında bilgi veriyor üstelik ultrasonda gelişimi ni çizip gösteriyor ama şöyleki bir kere yapmadı diye kötü deme o an aklı bir şeye takılmış olabilir birr kereye mahsus degerlendirmemek lazım
bilmiyorum kelebek kafam çok karışık inanki ya burda birde özel bi hastane var acaba onamı dönsem diyorum
muayene olunca rahat oluyor tabiki onlar sana uyuyor ama özel hastaneye gidersem ben onlara uymak zorunda kalıcam birde şimdi başta o hastaneye gitmedim ya benimle ilgilenmezlermi acaba diye korkuyorum...kan tahlillerimi ve idrar tahlillerimi kabul ederlermi ?
bilmiyorum kelebek kafam çok karışık inanki ya burda birde özel bi hastane var acaba onamı dönsem diyorum
muayene olunca rahat oluyor tabiki onlar sana uyuyor ama özel hastaneye gidersem ben onlara uymak zorunda kalıcam birde şimdi başta o hastaneye gitmedim ya benimle ilgilenmezlermi acaba diye korkuyorum...kan tahlillerimi ve idrar tahlillerimi kabul ederlermi ?
tahlilerini kabul etmezler yeni tahlil yaparlar ilgilenirler ilgilenmezler mi hiç kafa ama üzerinde bu kadar durma bna kalırsa canım bnm sen özelede gitsen memnun kalmazsın çünkü biraz yapın gereği titiz birisin şüphecisin anlıyorum titizlenmekte haklısın ama bir seyin üzerine ne kadar düşersen o kadr aksi olur bazı şeyleri Rabbime bırak hayırlısı de dua et vesvese her zaman şeytandan gelir kafa memenun degılsen doktorunda özele git ama orda da begenmeyebilirsin kimse istedigimiz gibi dört dörtlük muayene etmez biraz rahat olup zihninin dinlendir bnce yoksa senn cocugun stres topu olucak ALLAH korusun
hamileleler hamile adaylarııı günlerinizi rahat sakin huzurla geçirinnn oydu buydu takmayın kafanıza her şey olacagını varır hayırlısını dilemek lazım 🙂
günaydın kızlar. Kafacım ben bi cumartesi doktora gideyim de bakalım bana neler diyecek ona göre karşılaştırma yaparız. Tahminen aynı haftadayız seninle
günaydın kızlar. Kafacım ben bi cumartesi doktora gideyim de bakalım bana neler diyecek ona göre karşılaştırma yaparız. Tahminen aynı haftadayız seninle
aynen öyle ol zaten sende eşindenörnek al bebeğim kendiini cok yıpratıyorsun tabiki anlat seve seve dinliyoruz seni ama biraz akışına bırak olayları mesela ben eşime diyom izmirde doğum yapmak istiom coçuğumn doğum yeri izmir olsun diye ama giderken yolda düşünsene alakasız bir yerde acil doguma alındıgımı
köyün birinde
nasip diyorum herşeyden önce akışında rahat gidiyor her şey şükür🙂şimdi sporcu bir arkd.konuştum platese başlayabilirm tabiki zor hareketler degıl rahat sakin hareketlerle daha cok spor yaparak zihnimi dinlendirebilirm sende yürüyüşe cıkmayı spor yapmayı dene🙂