Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

huu huuu gece kusunuz geldi kocisi ise gonderdim kaldim yalniz basima🙁sabahlar olmuyor ya.
bugun kocise saclarimi boyattim insanin eline bu kadar mi yakismaz kasima kirpigime kadar boyadi
sonuc guzel oldu ama ne yapsin daha ilk yapisi.
havalar burada da sogudu ya yagmur yagiyor hep disari cikilmiyor tikildik eve

Günaydın melekler güzel sabahlar🙂

işlerim yogunlugundan gelemedim dosyalarım cok işle işle bitmiyor
bugün burda hava cok soguk bnde gomlek gıydım resmen donuyorum sabah gelırken beremı taktım ama sinüziüm tuttu cok kötü kafam yine kızlar şu sinizüt çok kötü bir agrıymış sizler nptınız

günaydın kızlar burda kar yağıyorrr beyaz beyaz

kelebek bu havada gömlekmi giyilir ben hırka çift çorap üşümeyi sevmiyorum

aklımı seveyim sahill bir yerlerim dondu yani🙂
fan yaktım şimdi ısındım biraz şükür

ayyyy ne güzel keşke burayada yağsaa cok severm karı izlemesini etrafın bembeyaz kaplıolmasını camın kenarına oturup kahvemı alıp sıcacık odadan dısarsını seyretmeyiiii...ne güsel olurduu inşallh burayada yağar🙂

şuan aynen dediğin gibi işi gücü bıraktım camın dibinden beri izliyorum 🙂

sıkı giyin hasta olmaman lazım ilaçta içemediğin için
zor geçiyor aman bende sürekli meyve felan yiyiroum yakalandınmmı 20 gün

ohhh bnm içinde izleeee🙂ben sana burdan bol sütlü türk kahvesi gönderim sıcak sıcak

bnmde uzun sürdü gribim bnde cok meyve yiyroum yani artık gına geldi tövbe tövbe yemekle aram yok hiç birde hiç su içmiyorum 1 bardak su içersem ne ala ama içemiyorum normaldede su içmem şimdide içmiyorum resmen midem bulanıyor yaa

ben içiyorum canım su rahat 2lt vardır çay süt sışında
ağzıma atıyom az çikolta varya o mink bişey 3 bardak içirir insana öyle bişey oluyor bende kahcaltı sonrası çok içerim öğlen yemeğinde 2 bardak rahat

ben akşam ilk kez yufka böreği pişti altı pişmiyordu ay yufka vardı bozulacaktı değerlendireyim dedim 10 geliyordu yaptım azda yedim baktım bir kabarmış sanki elde yoğurmuuşm gibi
yağ süt ne varsa bol bol kullandım yoğurt ymyurta
ha bundan böyle atmaca ypacam