Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

senin bir 9 haftalığa kadar uyku bastırır ay ben ramazanda nasıl uuyordum ya resmen masaya egilip bir saat yarım saat uyumuşum artık çalan teelfonları bile duymamışım o derece cepten aramıştı eşim nerdesin sdiye dedim uyuyorum o zaman sahura kalkıyordum ona da vuruyordum ondandır diye

burda tadilat var kafa demir kaynak şu bu tak tak başım şişti
ağrı yaptı kaynak kokusu felan akşama kadar hiç çrkilmiyor inan sanki kafama vuruyorlar o çekici

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

- - - Updated - - -

olur tes bu normal herkes bir olmasada genelde zaten senin gibi oluyor hamilelik diyince bulantı gelir akla

günaydınlarrrrrrrrrr

dün baş ağrısından çatladım gecede kasık ağrısından en az 6 kez wc kalktım ya bu nasıl bişey zaten uyku problemi var sarhoş sarhoş geliyorum işe

geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya bak. Uykusuzluk bebiş doğunca daha da olucak canım ya bunlar iyi günlerimiz

- - - Updated - - -

bu grupta benden başka istifra eden yok ama😕

valla bende öyleyim sahilooo basımı hep bi yere koymak istiyorum 🙁

burda tadilat var kafa demir kaynak şu bu tak tak başım şişti
ağrı yaptı kaynak kokusu felan akşama kadar hiç çrkilmiyor inan sanki kafama vuruyorlar o çekici

ooo evet ya o çok baş ağrıtır ağrı kesici filan kullanmak yasak değilmi kuzu

Merhaba kızlar,

Benimde uyku şikayetim var ve tabi birde bulantı ve kuusmalarım😕 Dün akşam ve sabah gene istifra ettim neden böyle oluyo ya😕

bende herkesin kokusunu alıyorum hayattan bezmiş durumdayım tes

kızlar 45 dk bir metro serüvenim var sarmısak kokusundan çemen kokusuna yağ kokusundan sucuk kokusuna kadar fwnalarda yollardaım inanın hiç sevmezdim kokuyu şimdi halen sevmiyorum nefret ediyorum sabah evden çıkarken of diyorum şimdi buram buram kokular beni bulur allahtan ilk bniyorum da oturuyorum gelene kadar yoksa yerlerde olurum kahvaltı apmıorum şu suralar iş yrinde yapıyoum
aç karnıma hiç çeilmiyor

ayy sahilo varya aynı beni anlattın gibi oldu ben otobüsle gelmiyorum ama mesela bu sabah odadaki arkadasın biri parfüm sıkmış Allahımmm o ne ya öyle sanki parfümle yıkanmış..

dün gece evde çamaşırlar yıkanmıştı asayım dedim vernel kokusu beni öldürdü bitirdi resmen ya.. ne olacak bu halimiz,sende bile hala geçmediyse yandık anacım ya valla