sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Aralık 2012 #35.791 evet kafa wc rahat 3 4 kez kalkıyorum ee ağzım kuruyor su içmeyede 2 kez kalksam zaten yarı uyuk yarı uyanık geçiyor - - - Updated - - - armağan naber nasılsın sen anlat bayağıdır gelmiyorsun
evet kafa wc rahat 3 4 kez kalkıyorum ee ağzım kuruyor su içmeyede 2 kez kalksam zaten yarı uyuk yarı uyanık geçiyor - - - Updated - - - armağan naber nasılsın sen anlat bayağıdır gelmiyorsun
armaganım Hamiş Melek 13 Aralık 2012 #35.792 çok şükür iyiyim canım burada yine havalar buz kesti çekilecek gibi değil her yer buz işten eve evden işe gidiyorum annem yanımda zeynepe o bakıyor kızımızı büyütüyoruz bizde onunla büyüyoruz..... sen nasılsın nasıl gidiyor
çok şükür iyiyim canım burada yine havalar buz kesti çekilecek gibi değil her yer buz işten eve evden işe gidiyorum annem yanımda zeynepe o bakıyor kızımızı büyütüyoruz bizde onunla büyüyoruz..... sen nasılsın nasıl gidiyor
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Aralık 2012 #35.793 Bende işteyim gidip geliyorum iyim şükür bir yaramazlık yok ya rahat geçiyor burdada kuru soğuk var şapkasız şalsız çıkamıyorum malesef
Bende işteyim gidip geliyorum iyim şükür bir yaramazlık yok ya rahat geçiyor burdada kuru soğuk var şapkasız şalsız çıkamıyorum malesef
armaganım Hamiş Melek 13 Aralık 2012 #35.794 canım ben cıkayım işe gidicem öğle arasında eve kaçtım ancak toparlanırım herkese selam söyle benden ve zeynepten....... buda yeni anne adaylarına kendinize çok iyi bakın....
canım ben cıkayım işe gidicem öğle arasında eve kaçtım ancak toparlanırım herkese selam söyle benden ve zeynepten....... buda yeni anne adaylarına kendinize çok iyi bakın....
Kafa Hamiş Melek 13 Aralık 2012 #35.795 armaganım' Alıntı: naber kızlar anlatın ya azcık ne var ne yok kafacım hamileymişsin gördüm bak onu çok sevindim diğerlerini biliyordum ama seni yeni duydum sağlıkla al kucağına inşallah...çok ama çokkk sevindim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun armağancm çok sağol canım 🙂
armaganım' Alıntı: naber kızlar anlatın ya azcık ne var ne yok kafacım hamileymişsin gördüm bak onu çok sevindim diğerlerini biliyordum ama seni yeni duydum sağlıkla al kucağına inşallah...çok ama çokkk sevindim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun armağancm çok sağol canım 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Aralık 2012 #35.796 acıktımmmmm acıktımmmmmm gidim karnımı doyurayımmmmmmmmm
Kafa Hamiş Melek 13 Aralık 2012 #35.797 sahile uzan' Alıntı: acıktımmmmm acıktımmmmmm gidim karnımı doyurayımmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... doyur canım ben öğle tatitilindeydim yedim geldim 🙂
sahile uzan' Alıntı: acıktımmmmm acıktımmmmmm gidim karnımı doyurayımmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... doyur canım ben öğle tatitilindeydim yedim geldim 🙂
aşkkelebeği Hamiş Melek 13 Aralık 2012 #35.798 sahıl gercekten varlık ıcınde yokluk cekıyorlarr daha cok sey var anlatmayayımm🙂🙂 kafa kayınvalıdenn uzak olması ıyı bnanada uzak neysekı bugun keske cuma olsa kızlarr 1 gun daha calısacakhalım yok pofffff - - - Updated - - - sahıl bende salcalı ekmek var gel cayda soylerım
sahıl gercekten varlık ıcınde yokluk cekıyorlarr daha cok sey var anlatmayayımm🙂🙂 kafa kayınvalıdenn uzak olması ıyı bnanada uzak neysekı bugun keske cuma olsa kızlarr 1 gun daha calısacakhalım yok pofffff - - - Updated - - - sahıl bende salcalı ekmek var gel cayda soylerım
Kafa Hamiş Melek 13 Aralık 2012 #35.800 aşkkelebeği' Alıntı: sahıl gercekten varlık ıcınde yokluk cekıyorlarr daha cok sey var anlatmayayımm🙂🙂 kafa kayınvalıdenn uzak olması ıyı bnanada uzak neysekı bugun keske cuma olsa kızlarr 1 gun daha calısacakhalım yok pofffff - - - Updated - - - sahıl bende salcalı ekmek var gel cayda soylerım Genişletmek için tıkla ... seninkilerdemi başka şehirdeydi kelebekcim ? evet keşke cuma olsaydı gerçi ben daha pazartesiden başlıyorum keşke cuma olsaydı demeey
aşkkelebeği' Alıntı: sahıl gercekten varlık ıcınde yokluk cekıyorlarr daha cok sey var anlatmayayımm🙂🙂 kafa kayınvalıdenn uzak olması ıyı bnanada uzak neysekı bugun keske cuma olsa kızlarr 1 gun daha calısacakhalım yok pofffff - - - Updated - - - sahıl bende salcalı ekmek var gel cayda soylerım Genişletmek için tıkla ... seninkilerdemi başka şehirdeydi kelebekcim ? evet keşke cuma olsaydı gerçi ben daha pazartesiden başlıyorum keşke cuma olsaydı demeey