Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

:D:Dcok iyi demişsin ayakkabyla mı gırılır yahuuu yuhh anam bunlar harbı abartıyor bizmkide benı terlıksız gorunce cic kadınlar terlıksız gezmez dıyor hahaha vala ben gezıyom anne cokta rahat oluyor diyommm🙂🙂kayınpederimnde bir yemek yer aman allahım kıl herif yaa yazın kahvaltı yapıos amma kasıyor dedım baba bu yumurta oyle yenmezz deyıp ekmegımı yumurtaya batırdımm nasıl gülüyor bana ama içi gitti yumurtadan bır daha yemedi sofra boyunca 🙂

- - - Updated - - -

kafaa kuzum annenden cıkımon ya sennn 🙂

kelebekcim çıkmam ben annemden kolay kolay 🙂 biraz anneciyimdir...işimden eşimden geriye kalan vaktimin çogunlunu anneme ayırıyorum onu çok seviyorum 🙂

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın pineee hoşgeldiniz canım 🙂

hahaha bende anneme gitmeyeli iki hafta oldu allahtan kızçeleri çağırmış çayada gideceğiz 🙂 gripti gitmiyordum oda gelem diyor bulaşmasın diye şimdi toparlamış biraz kendini

cmt dr randevum var yine işe gitmicem annem diğer dünürleri çağırırsa ona giderim yardıma bakalım
pazarda kardeşimle gelini kahvaltıya çağırdım gelip gelmeyecekeri bell ideğil şuan ama bakalım

ay öyle kafa valla ama bir yere giderken ikimizde terliklerimizi şalımızı almadan gitmeyiz kadını çevirdim kendime parfümleri süreriz güzelce rujumuzu sürer gideriz hahaha ben bazen unutyorum terliği getiriyorlar ayağıma diyor al onun tüylü bir ayakkabısı var sen bunu giyin hahaha
ne yaapyım şimdi gülermisin ağlarmısın ver giyim diyorum ço ısrar ettin hahaah

hahaha bende anneme gitmeyeli iki hafta oldu allahtan kızçeleri çağırmış çayada gideceğiz 🙂 gripti gitmiyordum oda gelem diyor bulaşmasın diye şimdi toparlamış biraz kendini

cmt dr randevum var yine işe gitmicem annem diğer dünürleri çağırırsa ona giderim yardıma bakalım
pazarda kardeşimle gelini kahvaltıya çağırdım gelip gelmeyecekeri bell ideğil şuan ama bakalım

ay öyle kafa valla ama bir yere giderken ikimizde terliklerimizi şalımızı almadan gitmeyiz kadını çevirdim kendime parfümleri süreriz güzelce rujumuzu sürer gideriz hahaha ben bazen unutyorum terliği getiriyorlar ayağıma diyor al onun tüylü bir ayakkabısı var sen bunu giyin hahaha
ne yaapyım şimdi gülermisin ağlarmısın ver giyim diyorum ço ısrar ettin hahaah

senin kızçede maşallah pek kokoş anacım rujlar mujlar 🙂

geçen parfümü bitmiş bende açıktan aldım bu sefer ama güzel kokuyor ayy nasıl sevinmiş birde dedim ablamla anı koku aldım ablamıda çok seviyor 🙂ay iyi yaptın da ne güzel olsun ikimizin bir olsun hemen aradı değişik seviyor öyle şeyleri

pine ve durucuk minnacık kuzucuk nasıllar bakalım

pine kız ablana gelmiyormusun yakında gerçi gelemezsin ki nasıl gelcen
doğcan yakında 🙂 eniştene söyle uçurur seni hahaha arabayla adam 🙂

hoşbulduk kızlar nasıl olalım biz teyzesi büyüdükçe annesini rahatsız ediyor kızım kaburgamı kıracak 🙂 nasıl gelelim kız onlar gelecekler 15 tatilde sende gel ablamlarla kızımı görürsün hem 🙂

size komik bir anımızı anlatıyım benım kayınvalıdem kendıne pijama takımı almış bana gosterdı ama o takım ona küçük tam bana göre eşim dediki bu takım sana olmaz karıma ver dedi oda ben zaten ona niyet aldım dedi bende teskkr ettım kibarca tam pijamayı alacagım bu pişman oldu heralde bana diyorki şimdi bu sana büyük gelir gıymezsn bn senn bedenıne gore alıyım bende anne olur bu benım tam bedenıme gore dedım o sırada lafı karıstırdı gıderkende vermedı pıjamayı hahaha bir kerede semsıyesını verdı aradan kısa bır sure gectı sız semsıyeyı kullanmıyorsunuz bana gerı verın dedı hahaha yuhhh dedımm anne sızın oralarda bılınmıyor heralde verılen mal gerı alınmaz dedımm sakayla karısıkk dıyorkı yok sız kullanmıyorsunuz ya ondan dedım diyorr neysee verdım şemsiyesini artık geri:D:D

- - - Updated - - -

şimdi bir sey dedıgı zaman emınmısın so kararın mı bak gerı vermem falan dıommmmmm hahaha

Geri