oo benım baba tarafın hepsi öylee kuzenlerm bır kez aramazlar menfaatçiler bende görüşmüyom hayatımda böyle ınsanlara yer yok benım kızlar lüzumda yok tes sana ne yaptı anlamadım orasını
kafaa vala öldürcem seni kızım yaa ne hissetmesii yuh sende daha bebek yok fetüs 8 haftada oluşmaya başlarr adıda fetüs olur yani bebek ne hissetmesii ayol vla kızlarr bende bunalım a gırecegım kımse cıkaramayacak benı rahat olun bıraz relax netten bakın yahuu vla bak gebeyi kızdırmayın heee😀
vala kafa felaket tellalısın yavrum bu ne olumsuzluk sana bir kitap tavsiye edeyim oku onu the secret (sır) cok harıka bır kıtap bıraz felsefık ama hayata daır olumlu seylerı ogretıyor fırsatın olursa oku yoksa 9 ay geçmez benden soylemesı🙂
vala kafa felaket tellalısın yavrum bu ne olumsuzluk sana bir kitap tavsiye edeyim oku onu the secret (sır) cok harıka bır kıtap bıraz felsefık ama hayata daır olumlu seylerı ogretıyor fırsatın olursa oku yoksa 9 ay geçmez benden soylemesı🙂
ama annelik duyguların gelişiyor bu normal ama bence biraz raahat olmaya çalış ne kadar üstüne düşürsen allah korusun hep olumsuz şeyler aklına gelir senin yapacağın şükür bu gün yine nefes alıyoruz demen ve allaha çok şükür sana nasip etti bu duyguyu sağlıkla kucağına al demen canıkom
çok hassassın bilmeyen yok ama kendi kendini yersin böyle
atmıyor ya valla işte önümüzdeki haftalarda atmaya başlar diyor herkes şimdi geriliyor ya bir sağ taraf bir sol taraf kızlarda uysal olurmuş ya 🙂 öyle anlıyorum yarın sabah gitcem inşallah dr insan tedirgin oluyor ama herşey allahtan
atmıyor ya valla işte önümüzdeki haftalarda atmaya başlar diyor herkes şimdi geriliyor ya bir sağ taraf bir sol taraf kızlarda uysal olurmuş ya 🙂 öyle anlıyorum yarın sabah gitcem inşallah dr insan tedirgin oluyor ama herşey allahtan