Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

oo benım baba tarafın hepsi öylee kuzenlerm bır kez aramazlar menfaatçiler bende görüşmüyom hayatımda böyle ınsanlara yer yok benım kızlar lüzumda yok tes sana ne yaptı anlamadım orasını

kafaa vala öldürcem seni kızım yaa ne hissetmesii yuh sende daha bebek yok fetüs 8 haftada oluşmaya başlarr adıda fetüs olur yani bebek ne hissetmesii ayol vla kızlarr bende bunalım a gırecegım kımse cıkaramayacak benı rahat olun bıraz relax netten bakın yahuu vla bak gebeyi kızdırmayın heee😀

tamam kelebek kızmaaa 😀

ne biliyim ya böyle hiç hissedemiyorum acaba dedim kötü bişeymi var diye size danışıyorum işteee 😕

vala kafa felaket tellalısın yavrum bu ne olumsuzluk sana bir kitap tavsiye edeyim oku onu the secret (sır) cok harıka bır kıtap bıraz felsefık ama hayata daır olumlu seylerı ogretıyor fırsatın olursa oku yoksa 9 ay geçmez benden soylemesı🙂

kafa relax ol daha hissedilmez ki ben bile 22 hafyata girdim zar zor arada yani geriliyor karnım ordan anlıyorum

Tamam canlar sakin oluyorum relax oluyorum hersey güzel olucak inşallah 🙂

ama varya çok pahalı olmasa eve bi ultrason cihazı isterdim ne yalan söyliyim

ama annelik duyguların gelişiyor bu normal ama bence biraz raahat olmaya çalış ne kadar üstüne düşürsen allah korusun hep olumsuz şeyler aklına gelir senin yapacağın şükür bu gün yine nefes alıyoruz demen ve allaha çok şükür sana nasip etti bu duyguyu sağlıkla kucağına al demen canıkom
çok hassassın bilmeyen yok ama kendi kendini yersin böyle

cidden komiksin yaaa
güldürdün beni

sizlere kullandırırdım ama
düşünsene 10 dk birimiz 10 dk birimiz habire ultrasondayız

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım