Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tes o olucak ama suanda bebegın tutunma dönemi cok dikkat et aman hee agrıların olur yerleşme sürecine kadar sonrada rahim büyümesinden dolayı agrı oluyor yok tes ben zayıfladım ıstahım yok doktor her gün takılmam için 1000 lik serum verdi ama takılmadım bugun muhtemel kızacak🙁

ihmal etme canım taktır serumunu bebeğini düşün

kelebek senin hafıza biraz unutkandın şimdi hamilelikte hormonlarını etkiyor kız sen bizim burayı başka bir yer sanıpta düşme yollara gelicez arıcam demiştin izmir kondonlarlada bilmem ne parkı bende kelebek arıcak da bekliyommm
hahah

hahahahaaa :D:D çok komikti ya cidden sahilll gebelikye iyice unutkanım gecen puding yapıom süt kaynadı diyom bunu nesi eksik önümde puding poşeti dökmeyi unutmuşum hahaha ama artık yerinizi acık ve net bılıom asla unutmam yani inşallah:D:D

evet ilk evlendik kızartmlerı yakmıstım ay becerıksızlıkte usutme yok sızden tarhanaa corbası tarıfı alıodum hahaha ama sizlerle neyseki öğrendim artık güzel sofralar hazırlayabılıyorum

hahahahaaa :D:D çok komikti ya cidden sahilll gebelikye iyice unutkanım gecen puding yapıom süt kaynadı diyom bunu nesi eksik önümde puding poşeti dökmeyi unutmuşum hahaha ama artık yerinizi acık ve net bılıom asla unutmam yani inşallah:D:D

evet ilk evlendik kızartmlerı yakmıstım ay becerıksızlıkte usutme yok sızden tarhanaa corbası tarıfı alıodum hahaha ama sizlerle neyseki öğrendim artık güzel sofralar hazırlayabılıyorum

marifetliyiz hepimiz maşallah

Geri