aşkkelebeği Hamiş Melek 29 Kasım 2012 #35.011 tesaduf' Alıntı: armağan pine sahil kaptılar kızları canım bize kalmamış olabilir😕 Genişletmek için tıkla ... cidden bizede erkek kaldıı hadi hayırlısıı bakalımmm🙂🙂
tesaduf' Alıntı: armağan pine sahil kaptılar kızları canım bize kalmamış olabilir😕 Genişletmek için tıkla ... cidden bizede erkek kaldıı hadi hayırlısıı bakalımmm🙂🙂
Kafa Hamiş Melek 29 Kasım 2012 #35.012 kelebek ve tes benim içimdende size erkek geç,yor 🙂 sahiloooo nikiye sen selam söyleseydin...keşke kaynanasına yakın çıkmasaydı onların tayin ya..
kelebek ve tes benim içimdende size erkek geç,yor 🙂 sahiloooo nikiye sen selam söyleseydin...keşke kaynanasına yakın çıkmasaydı onların tayin ya..
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Kasım 2012 #35.013 sahile uzan' Alıntı: valla bu kadar olur nikooo sdiye diye aradı şimdi slm var çok onlarda eşinin memleketinden dönüyorlar mı gidiyorlarmı öyle dedi tesssssssssssss seni çok tebrik ediyor söyledim çok sevindi Genişletmek için tıkla ... sağolsun selam söyleseydin sende çok
sahile uzan' Alıntı: valla bu kadar olur nikooo sdiye diye aradı şimdi slm var çok onlarda eşinin memleketinden dönüyorlar mı gidiyorlarmı öyle dedi tesssssssssssss seni çok tebrik ediyor söyledim çok sevindi Genişletmek için tıkla ... sağolsun selam söyleseydin sende çok
aşkkelebeği Hamiş Melek 29 Kasım 2012 #35.014 🙁🙁kafa sen bari kız deseydınn yahuuuuu 🙂🙂 kızlar ben bı portakal daha atıstırım acıktım optum sızılerı sekelrlerr unutmayın bnı heee
🙁🙁kafa sen bari kız deseydınn yahuuuuu 🙂🙂 kızlar ben bı portakal daha atıstırım acıktım optum sızılerı sekelrlerr unutmayın bnı heee
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Kasım 2012 #35.015 aşkkelebeği' Alıntı: cidden bizede erkek kaldıı hadi hayırlısıı bakalımmm🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... yolucam o pine ile sahili zaten🙂
aşkkelebeği' Alıntı: cidden bizede erkek kaldıı hadi hayırlısıı bakalımmm🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... yolucam o pine ile sahili zaten🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Kasım 2012 #35.017 canım onların martta yine var tayın araları iyi bır sıkıntı yok zaten bir hafta nolar bir hafta bunlar kayın nikonun olduuğ yerde askerlik yapıyor ya sık sık iletişim halindelerrrrr - - - Updated - - - oldu pineeeeeeeeeeeeee sevsinler senin bebişinin tavşanını
canım onların martta yine var tayın araları iyi bır sıkıntı yok zaten bir hafta nolar bir hafta bunlar kayın nikonun olduuğ yerde askerlik yapıyor ya sık sık iletişim halindelerrrrr - - - Updated - - - oldu pineeeeeeeeeeeeee sevsinler senin bebişinin tavşanını
pineapples Hamiş Melek 29 Kasım 2012 #35.019 tesaduf' Alıntı: yolucam o pine ile sahili zaten🙂 Genişletmek için tıkla ... neden kız aaaaaaaaaaaaaaaaaa süslü kızım benim cadı kızım benimmm 🙂 hıh
tesaduf' Alıntı: yolucam o pine ile sahili zaten🙂 Genişletmek için tıkla ... neden kız aaaaaaaaaaaaaaaaaa süslü kızım benim cadı kızım benimmm 🙂 hıh
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Kasım 2012 #35.020 dedim kızlar nikooo nerdesin felan diye kulaklarını çınlatıyoruz kızların slm var dedimmm