aman kuzum dikkat et kendine ya neyseki bebişin sana tutunmuş bak zor günleri atlatmana az kaldı ilk 3 ay geçince tehlike en az seviyeye iniyormuş canım 🙂
sende 2 buçuk aylık filan sayılırsın ne zaman geliyo bebiş mayıstamı 🙂
şuanda iyiyiz şükür kafacım temmuz 3 olacak ınsallh dogum yaz bebegı eger nasip olursa bakalım önümüzdeki ay sen hamiş kalacaksın ınanıyorum bebegımde bnde dua edecegız senn mutlu haberlerını konusacagız
kelebek kelebek içeri girecek kelebek beklentide kalırsan takarsın kafana sende delimisin herkes çok sevinmiştir ama yansıtmalar farklı olmuştur burda herkese çok sevindim alalh aratmasın ya bununla kıyaslancak bişeymi
sen mutlu ol sen sevin mercimeğim benim oyyyy annesi narin annesi ya
kelebek kelebek içeri girecek kelebek beklentide kalırsan takarsın kafana sende delimisin herkes çok sevinmiştir ama yansıtmalar farklı olmuştur burda herkese çok sevindim alalh aratmasın ya bununla kıyaslancak bişeymi
tessss hadi hayırlısı canım inşallah hayırlısı bakalım keseyide görürsün..
kelebekcim dediğim gibi ben herkes için çok seviniyorum ama bunu yansıtış tarzım değişik yansımış ıolabilir yoksa Allah kimseyi aratamasın bunu en çok ben bilirim..
canım nette yazıyor haftalara göre kan değerleri felan ama bilmiyorum ne kadar gerçekci çünkü benim kan testimde 3 4 haftaya denk geliyordu bir kaç gün sonra dr 6 dedi
ultrasyondaki ebata göre vede son regline göre