Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şuanda iyiyiz şükür kafacım temmuz 3 olacak ınsallh dogum yaz bebegı eger nasip olursa bakalım önümüzdeki ay sen hamiş kalacaksın ınanıyorum bebegımde bnde dua edecegız senn mutlu haberlerını konusacagız

kelebek kelebek içeri girecek kelebek beklentide kalırsan takarsın kafana sende delimisin herkes çok sevinmiştir ama yansıtmalar farklı olmuştur burda herkese çok sevindim alalh aratmasın ya bununla kıyaslancak bişeymi

sen mutlu ol sen sevin mercimeğim benim oyyyy annesi narin annesi ya

- - - Updated - - -

hohoytttttt sahilo geldim bacım geldimmmm yemekten yeni indik kızımlaaa

ağır vasıta
ha anca mı yedin kız silip süpürmüşündür senn

anammmm hiç sormayın kız hemde ne ağır vasıta yok anammm çok yiyemiyorum duru hanım miğdemi sıkıştırdığı sığamadığı için çok yiyemiyorum

tessss hadi hayırlısı canım inşallah hayırlısı bakalım keseyide görürsün..

kelebekcim dediğim gibi ben herkes için çok seviniyorum ama bunu yansıtış tarzım değişik yansımış ıolabilir yoksa Allah kimseyi aratamasın bunu en çok ben bilirim..

Sahilooooo bakalım kuzu bekliyoruz hayırlısı Allahtan inşallah

pineeee kızının gelinliğini gördüm kuzuuuu inşallah giyinmişkende görürüz 🙂 bu arada sen kan testi yaptırmışmıydın değerin kaç çıkmıştı canım 🙂

ay bu ara değer topluyorumda

doğru sıfır beklenti yüzdeyüz mutluluk
mercimekk 🙂🙂ayy bu çok şeker olduu ara ara söyle sen bana

öğlen yemek kötüydü yemedim portakal yedim sadece

kafaaaaa
o senin performansına bağlı dermişimmm

canım nette yazıyor haftalara göre kan değerleri felan ama bilmiyorum ne kadar gerçekci çünkü benim kan testimde 3 4 haftaya denk geliyordu bir kaç gün sonra dr 6 dedi
ultrasyondaki ebata göre vede son regline göre