AYŞEDEN Hamiş Melek 27 Kasım 2012 #34.901 Iyi akşamlar kızlar paydos ettik ay evde şimdi ne yemek yapacam fikri var kafamda
Kafa Hamiş Melek 28 Kasım 2012 #34.902 günaydınlarrrrr 🙂 sahiloooo buralardayım aslındaaaa ama ben gelince siz yok oluyorsunuz yazamıyorum..tek başıma kalınca ne yazayım yahu 🙂
günaydınlarrrrr 🙂 sahiloooo buralardayım aslındaaaa ama ben gelince siz yok oluyorsunuz yazamıyorum..tek başıma kalınca ne yazayım yahu 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Kasım 2012 #34.904 aaaa kafa ne facedesin nede burda hiçççç denk gelemdim ya aynen bende geliyom kimse yok arada takılıyorum işte sağa sola iş zaten iç bitmez 🙂
aaaa kafa ne facedesin nede burda hiçççç denk gelemdim ya aynen bende geliyom kimse yok arada takılıyorum işte sağa sola iş zaten iç bitmez 🙂
Kafa Hamiş Melek 28 Kasım 2012 #34.906 evet canım ya bi türlü denk gelemedik.. ne yapıyo bakalım kızçen 🙂 sahilooooo kız olucagını hissetmişmiydin kuzuuuuu birde ilk kan testi değerin filan kaç çıkmıştı hiç anlatmadın canım
evet canım ya bi türlü denk gelemedik.. ne yapıyo bakalım kızçen 🙂 sahilooooo kız olucagını hissetmişmiydin kuzuuuuu birde ilk kan testi değerin filan kaç çıkmıştı hiç anlatmadın canım
shuzur Daimi Üye Üye 28 Kasım 2012 #34.907 selam kızlar öpüyorum herkesi kelebek çok sevindim hayırlı olsun kuzum... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
selam kızlar öpüyorum herkesi kelebek çok sevindim hayırlı olsun kuzum... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kafa Hamiş Melek 28 Kasım 2012 #34.908 hoşgeldin huzurrrr kelebekkkkk Allah tamamına erdirsin canımmm 🙂
aşkkelebeği Hamiş Melek 28 Kasım 2012 #34.909 AYŞEDEN' Alıntı: bende işyerinde yaptırmak istiyorum işçilere dağıtacam allahım nasip ederse Genişletmek için tıkla ... inşallah şimdiden ALLAH kabul etsin canım tesaduf' Alıntı: a bugün heres burdaymış sahilo niye çaldırmadın beni aşk olsun🙂 - - - Updated - - - Allah kabul etsin canım. Ben denemeye cesaret edemiyorum ya Genişletmek için tıkla ... bende annemde yapacagım haftasonu inşallah hem o yapamayacak beraber yapmış gibi olacagız bakalım nasıl olacak shuzur' Alıntı: selam kızlar öpüyorum herkesi kelebek çok sevindim hayırlı olsun kuzum... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... çok sagol huzurum darısı ısteyenlere🙂cok ozledık senı ınsallh ıyısındır Kafa' Alıntı: hoşgeldin huzurrrr kelebekkkkk Allah tamamına erdirsin canımmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok sagol bıtanem Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin çok dua ediyorum bebeğimle beraber isteyen herkese Rabbim tez zamanda versin inşallah aratmasın kimseye
AYŞEDEN' Alıntı: bende işyerinde yaptırmak istiyorum işçilere dağıtacam allahım nasip ederse Genişletmek için tıkla ... inşallah şimdiden ALLAH kabul etsin canım tesaduf' Alıntı: a bugün heres burdaymış sahilo niye çaldırmadın beni aşk olsun🙂 - - - Updated - - - Allah kabul etsin canım. Ben denemeye cesaret edemiyorum ya Genişletmek için tıkla ... bende annemde yapacagım haftasonu inşallah hem o yapamayacak beraber yapmış gibi olacagız bakalım nasıl olacak shuzur' Alıntı: selam kızlar öpüyorum herkesi kelebek çok sevindim hayırlı olsun kuzum... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... çok sagol huzurum darısı ısteyenlere🙂cok ozledık senı ınsallh ıyısındır Kafa' Alıntı: hoşgeldin huzurrrr kelebekkkkk Allah tamamına erdirsin canımmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok sagol bıtanem Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin çok dua ediyorum bebeğimle beraber isteyen herkese Rabbim tez zamanda versin inşallah aratmasın kimseye
Kafa Hamiş Melek 28 Kasım 2012 #34.910 Amin inşallah kelebekcim 🙂 sen nasıl öğrendin kan testinde sonuç kaç çıkmıştı canım 🙂