Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şimdi şöyle yapıyorum 1 bardak mercimeği ıslıyorum ılık su ile yaklaşık 20 dk kadar bekletiyorum kabukları açılmaya başlıyor ondan sonra iyice yıkıyorum 1 bardak mercimeğe 3 bardak su koyup tencerede kaynatıyorum suyu az kaldığında köftelik bulguru 1,5 bardak kadar üzerine döküp altını kapıyorum o kabarınca ayrı bir yerde yağı koyup soğanı kavuruyorum içine salçada koyuyorum sonra mercimekle bulgurun içine o harcı koyuyorum maydonoz ve taze soğanları koyup yoğuruyorum ama çok yoğurma çünkü mercimeğin nişastası çıkmaması lazım içinede 1 tane limon sıkıyorum tuzu baharatları koyuyorum mis mis çok güzel oluyor kuzu
 
neyse kızlar çıktım görüşürüz eve gidip hazırlancam daha
ayrıntıları yarın anlatırım hadi byeeee
 
Geri
Üst