sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2012 #27.051 nickimi kim yedi' Alıntı: bu yaz bende stok yapacağım buzluğa Genişletmek için tıkla ... etçil bir kocan var kuzu evet sen biriktir
nickimi kim yedi' Alıntı: bu yaz bende stok yapacağım buzluğa Genişletmek için tıkla ... etçil bir kocan var kuzu evet sen biriktir
Melodie Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2012 #27.052 huzur gelmiş ve gitmiş denk gelemedik canım meraklardayız neler yapıyorsun iyi misin arada bir de olsa yaz bize canım hava cok sıcak kızlar, bi dışarıya gittim geldim piştim
huzur gelmiş ve gitmiş denk gelemedik canım meraklardayız neler yapıyorsun iyi misin arada bir de olsa yaz bize canım hava cok sıcak kızlar, bi dışarıya gittim geldim piştim
nickimi kim yedi Hamiş Melek 7 Mayıs 2012 #27.056 bu yıl bebiş haberi çok 🙂 bakalım seneye nasıl olacak
M mormenekşem Forum Okuru 7 Mayıs 2012 #27.057 Melodie' Alıntı: arkadaşımın kızı olcakmış adını Lara koyacaklarmış Genişletmek için tıkla ... lafıma darılma melodicim ama böyle egzantirik isimleri hiç sevmiyorum ben dün akşam eşimle yürüyüşte küçük bi kız gördüm adı alminaymış eşim diyo yabancı ismi gibi bu ne böyle
Melodie' Alıntı: arkadaşımın kızı olcakmış adını Lara koyacaklarmış Genişletmek için tıkla ... lafıma darılma melodicim ama böyle egzantirik isimleri hiç sevmiyorum ben dün akşam eşimle yürüyüşte küçük bi kız gördüm adı alminaymış eşim diyo yabancı ismi gibi bu ne böyle
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2012 #27.059 Bende öyle zevk meselesi buda ama rana lara bir acayipime geliyor onlar içinde güzeldir kesin 🙂 melodican ark gözü aydın hayırlı evlat olur inşallah
Bende öyle zevk meselesi buda ama rana lara bir acayipime geliyor onlar içinde güzeldir kesin 🙂 melodican ark gözü aydın hayırlı evlat olur inşallah
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2012 #27.060 Menekşe heyecan varmı ya nasıl duygu evlilik yıl dönümü bir hoş geliyor insana