Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nikicim memlekete gidiyormuşsunuz, ne güzel daha çok kaynaşırsınız.
Ben gittiğimde nedense çok rahat hareket etmiştim, sanırım eşimden kaynaklanıyordu.
Canım isterse iş yaptım istemezse yapmadım, sırf kızçe bana iş konusunda çok güvenmesin diye.
Güzelmiş
tes ihtiyacı bişey almak daha mantıklı ama bizim kızçenin hiç bitmiyor
semaver ister kıyafet ister yani hep de bana denk gelir ay şunu almam lazım bir ara bunu almam lazım bir ara hep böyle yani bende ne alsam iyice kafam karıştı
semaver istiyor yani hep bir istek arzusudur gidiyor
Bu ay ablamın doğum günü, eşimin doğum günü ve anneler günü bir araya geldi, battım valla.
Üstüne kardeşimin nişan takısı...
Eşimin doğum gününe, çok istediği bir ayakkabıyı almak istiyorum ama en zor kısmı onun parasıyla almak 🙁
Böyle durumlarda çalışmak çok iyi oluyor.
Patasını kendim yapıcam, kalp bir kalıbım var onunla yapmayı düşünüyorum...
sahilcim bende bu akşam yemek yok
eve gidince süslenicem püslenicem akşamki yemeğe hazırlık yapıcam
ikracım çok teşekkür ederim canım
inşallah seneye bizde bebişimizle kutlarız yıldönümümüzü
ay tes valla bendeki kurbandan kalan larda duruyor ama dursun ne yapayım baksana sürücü kurs arabaalrından bile at etleri çıkıyor artık nerden nasıl alıcan insan çekiniyor korkuyor tiksiniyor
ay tes valla bendeki kurbandan kalan larda duruyor ama dursun ne yapayım baksana sürücü kurs arabaalrından bile at etleri çıkıyor artık nerden nasıl alıcan insan çekiniyor korkuyor tiksiniyor
bizimde buzluk dolu kurban etleriyle biz çok sebzeci olduğumuz için et yemeye sıra gelmedi ama dediğin gibi dışarıdan almaktansa bildiğin eti yemek daha iyi ama kurban bayramına kadarda buzluktakileri bitirmemiz lazım