Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Neyse biraz da olsa stresin,sıkıntın gitmiştir hayır karşındaki insanlara cvp veremedigin için burdan yazmak daha kolayına geliyorsa yaz içini boşalt benim için sıkıntı yok 🙂))ben karşımdaki insanlarada gereken cvbı veririm 🙂

tesadüfcüm belkide görebilmiştir.belkide seninde azcık olsa sıkışıklıgın vardır 🙂

o kadardanda görebiliyorlar bazen..

doktor banada bişey söylememişti ama ben sıkışık gidileceğini bildiğimden öyle gitmek istemiştim ama yinede çok sıkışık olmadıgım halde gördü benim doktorumda

hım olabilir canım bir daha gidersem öyle gideyim🙂

cikletciğim seninle ilgili hiçbir sıkıntım yok.burdaki hiç kimse ile birsıkıntım yok.
hiçte düşünmüyorum aaa girmedim merakederlermi diye
düşüncesizlik ettiysem affola
faceye devamlı giriyorum çevrimdışıyım.herkesi takip ediyorum fotoları beğeniyorum sürekli takipteyim. sahili aradığımda ya da o aradığında soruyorum sizleri bebiş bekleyen varmı fln filan. kimse üzerine birşey alınmasın tatsızlıklar yaşanmasın lütfennn

Neyse biraz da olsa stresin,sıkıntın gitmiştir hayır karşındaki insanlara cvp veremedigin için burdan yazmak daha kolayına geliyorsa yaz içini boşalt benim için sıkıntı yok 🙂))ben karşımdaki insanlarada gereken cvbı veririm 🙂
insanlar ne ihtiyacı varsa ona göre dua edermiş tatlım ..
bol bol dua oku kendine üzüldüm acıdım sana..
bu kadrınıda beklemezdim..yazık..

cikletciğim seninle ilgili hiçbir sıkıntım yok.burdaki hiç kimse ile birsıkıntım yok.
hiçte düşünmüyorum aaa girmedim merakederlermi diye
düşüncesizlik ettiysem affola
faceye devamlı giriyorum çevrimdışıyım.herkesi takip ediyorum fotoları beğeniyorum sürekli takipteyim. sahili aradığımda ya da o aradığında soruyorum sizleri bebiş bekleyen varmı fln filan. kimse üzerine birşey alınmasın tatsızlıklar yaşanmasın lütfennn
tatlım adamın biri kalkmıs bize haddimizi bildirmeye çalışıyoda
esen yok farkındamısınız diye..
vericek cvbım varmıs bide ben,im..artık o ne demekse..
diyorum ona bosuna okumamıs sinemayı..
gitsin bilim kurgu filmleri çeksinde hayallerini gerçekleştirsin..

Geri